Διαγνωστικά τεστ για τον Covid-19 στους υπαλλήλους των Διευθύνσεων της Δυτικής Αθήνας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Περιστέρι, 17 Νοεμβρίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Οι Κινητές Ομάδες Επίσκεψης στο Σπίτι (ΚΟΕΣ) της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ πραγματοποίησαν διαγνωστικά τεστ για τον Covid-19 στους υπαλλήλους των Διευθύνσεων της Δυτικής Αθήνας»

Υπό την εποπτεία του Αντιπεριφερειάρχη του Δυτικού Τομέα Αθηνών κ. Ανδρέα Λεωτσάκου, πραγματοποιήθηκαν από κλιμάκιο των Κινητών Ομάδων Επίσκεψης στο Σπίτι (ΚΟΕΣ) της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ διαγνωστικά τεστ για τον κορωνοϊό με τη λήψη ρινοφαρυγγικού επιχρίσματος σε μόνιμους και συμβασιούχους υπαλλήλους όλων των Διευθύνσεων της Περιφερειακής Ενότητας της Δυτικής Αθήνας στο κεντρικό κτήριο της Διεύθυνσης Μεταφορών στο Περιστέρι. Μετά το πέρας της διαδικασίας ο κ. Λεωτσάκος δήλωσε: «Η προληπτική δράση είναι προτεραιότητά μας για τη διασφάλιση της υγείας των εργαζομένων μας και των πολιτών, πόσο μάλιστα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία της υγειονομικής κρίσης, τηρώντας και επικαιροποιώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.».

Η Περιφέρεια Αττικής και ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Πατούλης συμβάλλουν με υπευθυνότητα και συνέπεια μέσα από ένα δίκτυο γιατρών και εξειδικευμένων νοσηλευτών στην εθνική προσπάθεια για την αναχαίτιση της επιδημίας. Εργάζονται καθημερινά για τη διεξαγωγή των τεστ, με στόχο μέσα από τις Κινητές αυτές Ομάδες να στηρίξουν το έργο του ΕΟΔΥ, θωρακίζοντας την υγεία και την ασφάλεια των πολιτών.