Προοδευτική » Επιστολή συμπολίτη μας μέλους της εκκλησίας των Μαρτύρων του Ιεχωβά

Επιστολή συμπολίτη μας μέλους της εκκλησίας των Μαρτύρων του Ιεχωβά

Ως μέλος της εκκλησίας των Μαρτύρων του Ιεχωβά, απευθύνω αυτή την επιστολή, λόγω της ιδιότητας και θέσης που έχετε στην τοπική κοινωνία. Επιθυμώ να σας κάνω γνωστό ότι, στη διάρκεια του Νοεμβρίου του 2020, οι Μάρτυρες του Ιεχωβά θα συμμετάσχουν παγκόσμια σε μια ενημερωτική εκστρατεία, για την διανομή ενός ειδικού τεύχους του περιοδικού «Η Σκοπιά» (2-2020). Το εξώφυλλο του περιοδικού, θέτει ένα αρκετά ενδιαφέρον ερώτημα:

«Τι Είναι η Βασιλεία του Θεού;»

Είναι ενδιαφέρον ότι, στην πρόσφατη Διάσκεψη του ΟΗΕ, στις 13 Οκτωβρίου 2020, με αφορμή την επέτειο για την «Διεθνή Ημέρα των Φυσικών Καταστροφών», ο Γενικός Γραμματέας κ. Γκουντέρες, κατήγγειλε, σε δραματικό τόνο τα εξής:

«Η αύξηση των καταστροφών που οφείλονται στην κλιματική αλλαγή, καθώς και η πανδημία του κορονοϊού, αποδεικνύουν ότι οι πολιτικοί ηγέτες, αποτυγχάνουν να σταματήσουν τη μετατροπή του πλανήτη μας σε μη κατοικήσιμη κόλαση!»

Χωρίς αμφιβολία, αυτή η δραματική έκκληση του κ. Γκουντέρες, επαληθεύει τα εξής προφητικά λόγια της Αγίας Γραφής, τα οποία γράφτηκαν πριν από 3.000 χρόνια περίπου:

«Είδα τα δάκρυα των καταπιεσμένων, και δεν υπήρχε κανείς να τους παρηγορήσει. Οι καταπιεστές τους είχαν την εξουσία.» (Εκκλησιαστής 4:1)

Ανά τους αιώνες, εκατομμύρια άνθρωποι επαναλαμβάνουν τα λόγια της υποδειγματικής προσευχής που δίδαξε ο Χριστός, την γνωστή προσευχή και ως «Πάτερ ημών»: «Ελθέτω η Βασιλεία σου»!

Ασφαλώς, θα αναρωτιέστε: Τι Είναι Αυτή η Βασιλεία; Τι Μπορεί να Επιτελέσει; Πότε θα Κυβερνήσει η Βασιλεία του Θεού την Γη;

Αυτό το περιοδικό εξηγεί, πώς μπορούν να βρεθούν οι απαντήσεις μέσα από την Αγία Γραφή.

Ευελπιστώ ότι θα βρείτε ενδιαφέρουσες τις πληροφορίες αυτού του τεύχους.

Με εκτίμηση,
Φίσκιλης Άγγελος
tel.: 6931025400
e-mail.: fiskilis@gmail.com

Did you like this? Share it:

© 2020 Προοδευτική. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!