Επιστολή του κ. Δεδεγκίκα η οποία δεν δημοσιεύτηκε στη “δικαιοσύνη” και μας εστάλει

Λάβαμε από τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Δεδεγκίκα Βασίλη την παρακάτω επιστολή, που έστειλε στην εφημερίδα “δικαιοσύνη” και δεν δημοσιεύτηκε:

Η επιστολή μου αυτή εστάλη στις 15/11/2020 στην εφημερίδα «Δικαιοσύνη Σήμερα
Γιώργος Πουλάκης» οπότε και δεν δημοσιεύθηκε ποτέ!

Προς
Εφημερίδα «Δικαιοσύνη Σήμερα – Γιώργος Πουλάκης»

Σε σχόλιο της εφημερίδας σας που αναρτήσατε στις 13 Νοεμβρίου 2020 σχετικά με την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου (11-11-2020) και τη στάση που δήθεν κράτησε η παράταξη «Αγία Βαρβάρα – ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ» στο 2ο έκτακτο θέμα που αφορούσε την επέκταση της σύμβασης με το Δήμο Αιγάλεω για πολεοδομικά θέματα θέλω να τονίσω τα εξής:

Στη συγκεκριμένη συνεδρίαση εκπροσώπησα την Παράταξη και τοποθετήθηκα θετικά για την ψήφιση της παράτασης της σύμβασης με το Δήμο Αιγάλεω για την αντιμετώπιση των πολεοδομικών θεμάτων της πόλης μας. Βεβαίως ψηφίσαμε την παράταση, παρόλο που σχολιάσαμε ότι δεν ήταν έκτακτο και θα μπορούσε να αποτελέσει τακτικό θέμα σε επόμενη συνεδρίαση.

Επίσης εξέφρασα τις ενστάσεις μας για το γεγονός ότι οι περισσότερες εισηγήσεις των θεμάτων ημερήσιας διάταξης έρχονται την τελευταία στιγμή χωρίς να παρέχεται η δυνατότητα μελέτης των.

Δεν γνωρίζω από που ο συντάκτης του άρθρου είχε την ψευδή πληροφόρηση.

Οφείλει όμως, προς αποκατάσταση της αλήθειας, να ανασκευάσει τα όσα ισχυρίστηκε στο άρθρο του και να ανακαλέσει τους χαρακτηρισμούς “πολιτικούς τυχοδιώκτες και καιροσκόπους”. Σε διαφορετική περίπτωση τους επιστρέφουμε.

Παρακαλώ να δημοσιεύσετε την παρούσα.

Βασίλειος Δεδεγκίκας
Δημοτικός Σύμβουλος
με την παράταξη “Αγία Βαρβάρα – Δυνατή Πόλη”