Προοδευτική » Εχθές Τρίτη 3 Νοεμβρίου: Από τα 2.166 κρούσματα, τα 542 στην Αττική, 595 στη Θεσσαλονίκη

Εχθές Τρίτη 3 Νοεμβρίου: Από τα 2.166 κρούσματα, τα 542 στην Αττική, 595 στη Θεσσαλονίκη


Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε εχθές Τρίτη 3 Νοεμβρίου, 2.166 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας, 13 θανάτους και 169 διασωληνωμένους.

Σύμφωνα με τον κ. Μαγιορκίνη, τα κρούσματα που εντοπίστηκαν στην Αττική είναι 542 και στη Θεσσαλονίκη 595.

Υπενθυμίζεται ότι από εχθές άλλαξε η καθημερινότητα των πολιτών σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες καθώς οι δύο περιοχές μπήκαν σε καθεστώς ολικού lockdown.

Οι δύο Περιφέρειες από τις 6 το πρωί εχθές και για τις επόμενες 13 ημέρες, έχουν μπει σε καθεστώς ολικού lockdown, καθώς τα κρούσματα κορωνοϊού παρουσίασαν τεράστια άνοδο την προηγούμενη εβδομάδα. Οι δύο Νομοί  μπαίνουν για δεύτερη φορά από την αρχή της πανδημίας σε καραντίνα, με τις μετακινήσεις να γίνονται μόνο με την χρήση SMS.

Πάντως το ενδεχόμενο να επιβληθεί lockdown στην Αττική δεν υπολογίζεται να είναι άμεσο, με τους ειδικούς και την κυβέρνηση να αναμένουν να δουν την επίδραση των μέτρων που τέθηκαν σε εφαρμογή από εχθές, δηλαδή το κλείσιμο των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος που αφορούν την  εστίαση, των γυμναστηρίων κ.λπ.

Did you like this? Share it:

© 2020 Προοδευτική. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!