ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον Κώστα Λάϊο


Η οικογένεια της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα θρηνεί την απώλεια ενός μεγάλου φίλου του Κώστα του Λάιου.

Ο Κωστάκης όπως τον αποκαλούσαμε οιπερισσότεροι, εκτός του ότι υπηρέτησε επί είκοσι χρόνια την ομάδα μας από τη θέση του Νομικού Συμβούλου ήταν και φανατικός υποστηρικτής της παρακολουθώντας ανελλιπώς τους αγώνες της.

Ο Κώστας ήταν ένας άνθρωπος ανιδιοτελής πάντα ευγενικός πάντα δοτικός χαμογελαστός και με μεγάλη ψυχή όσοι από όλους εμάς τον είχαν γνωρίσει η απώλεια του είαι τεράστια.

Σε ποιον θα λέμε τώρα πήγαινε στο πρωτοδικείο να πάρεις το καταστατικό και στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για την επιχορήγηση και στην ΕΠΣΑ να καταθέσει την ένσταση και στην ΕΠΟ για την απολογία; Ποιος θα γράψει τα πρακτικά των γενικών συνελεύσεων και άλλα πολλά που αυτή τη στιγμή μας διαφέυγουν. Και όλα αυτά με αντάλλαγμα κρασάκι με καλούς φίλους σε κάποιο ταβερνάκι της περιοχής.

Η οικογένεια της ΑΠΕ Αγίας Ελεούσας εκφράζει τα θερμά της Συλλυπητήρια στους οικείους του και το Δ.Σ. σε συνεδρίαση του αποφάσισε στην κηδεία του να εκπροσωπηθεί από μέλη της ομάδας και στον επόμενο αγώνα εντός έδρας να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Κώστα.

Καλό παράδεισο πάντα με αγάπη! Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!