» ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ


ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ  & ΙΝΤΕΡΝΕΤ  ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Στα πλαίσια υλοποίησης του Προγράμματος Κοινωφελούς εργασίας και της δράσης «Προώθηση και ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών – ίντερνετ ως εργαλεία βελτίωσης της ποιότητας ζωής ηλικιωμένων ή άλλων ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων» τα επιμορφωτικά σεμινάρια απόκτησης βασικών δεξιοτήτων στους ηλεκτρονικούς  υπολογιστές και στο διαδίκτυο συνεχίζονται και για τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο.

Τα μαθήματα απευθύνονται σε άνεργους, ηλικιωμένους αλλά και σε άλλες ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες με στόχο την εκμάθηση της χρήσης των υπολογιστών και του ίντερνετ ως εργαλεία βελτίωσης της ποιότητας ζωής.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται τις εργάσιμες ημέρες  στo τηλέφωνo  2132019380 και ώρες 12:00-14.30, καθώς  και στο ισόγειο του δημαρχείου, Αριστομένους 8, Υπηρεσία συμβουλευτικής & στήριξης της απασχόλησης.

Σημείωση: Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στο 2ο Γυμνάσιο Αγίας Βαρβάρας, παρέχονται δωρεάν και δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Ο Δήμαρχος

Καπλάνης  Γεώργιος

 

Did you like this? Share it:

© 2013 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!