Προσφυγή της ΔΗ.Κ.Ε.Α.Β. κατά απόφασης της Αποκεντρωμένης για τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Ωδείου

Η ΔΗ.Κ.Ε.Α.Β, αποφάσισε ομόφωνα σε συνεδρίασή της, τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου ασκήσει διοικητική προσφυγή κατά της Αποκεντρωµένης ∆ιοίκησης, σχετικά με την απόφασή  του Συντονιστή της Αποκεντρωµένης ∆ιοίκησης Αττικής, µε την οποία ακυρώνεται η µε αρ. 34/2020 Απόφαση του ∆ιοικητικού Συµβουλίου της ∆Η.Κ.Ε.Α.Β. η οποία αφορούσε την πρόσληψη Καλλιτεχνικού Διευθυντή στο Δημοτικό Ωδείο.

Υπενθυμίζουμε πως στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση είχε προσφύγει ο κ. Φώτης Αποστολάρας ο οποίος ήταν υποψήφιος για τη θέση αυτή και δικαιώθηκε, επειδή η σύνθεση της επιτροπής που επέλεξε τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Ωδείου δεν είχε συσταθεί όπως προβλέπεται, σύμφωνα με την απόφαση και όσα ο κ. Αποστολάρας υποστήριζε στην προσφυγή του.

Σημειώνουμε πάντως πως αυτή τη στιγμή όλα είναι στο αέρα όσον αφορά τόσο τη θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή, όσο και όσων προσλήψεων καθηγητών έχουν γίνει με τη σύμφωνη γνώμη του “Καλλιτεχνικού Διευθυντή” που έχει επιλέξει η ΔΗ.Κ.Ε.Α.Β. και μία σειρά θεμάτων που μπορεί να προκύψουν στη συνέχεια.