Επιστρέφουν στο κλειστό της Σιπύλου οι ομάδες της πόλης μας για τις δραστηριότητές τους

Μέσα στην εβδομάδα προβλέπεται να επιστρέψουν στο κλειστό γυμναστήριο της  οδού Σιπύλου και άλλα αθλητικά σωματεία  της πόλης μας, μετά την απολύμανση που έγινε εξ΄ αιτίας κρουσμάτων κορονοϊού σε αθλητές, εκτός του ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ (από τον σωματειακό αθλητισμό), ο οποίος το χρησιμοποιεί κανονικά, από τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου.

Επίσης την Κυριακή το μεσημέρι είναι προγραμματισμένος αγώνας μεταξύ των ομάδων παμπαίδων Β΄, της πόλης μας ΝΕΦΟ  – ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ και ΟΔΥΣΣΕΑ στο κλειστό της οδού Ραιδεστού.

Ο Δήμος που φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις του τα αθλητικά σωματεία και τις δραστηριότητές τους, με ποιόν τρόπο εξασφαλίζεται πως όσοι συμμετέχουν δεν έχουν συμπτώματα ή δεν είναι θετικοί στον κορωνοϊό;

Γράφουμε το συγκεκριμένο σημείωμα, όχι διότι μας παρασέρνουν οι φήμες (;), αλλά για την προστασία του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου, που οφείλει ο Δήμος να φροντίζει.

Η καλύτερη προστασία, μετά τα προσωπικά μέτρα, είναι να γνωστοποιούνται οι μαζικοί φορείς στους οποίους συμβαίνουν τέτοια κρούσματα, διότι οι εγκαταστάσεις είναι δημόσιες και εγγυημένες για την ασφάλεια και υγιεινή τους από τον ιδιοκτήτη τους, δηλαδή το Δήμο, ο οποίος έως τώρα ανταποκρίνεται όταν χρειάζεται, με απολυμάνσεις των χώρων κλπ..

Όχι προσωπικά δεδομένα, αλλά τα ονόματα των φορέων και τι μέτρα έχουν παρθεί, ώστε να γνωρίζουν όσοι πάνε στα Δημοτικά κλειστά γυμναστήρια πως είναι ασφαλείς και εκείνοι και τα παιδιά τους και να επιλέγουν να πάνε να παρακολουθήσουν κάποιον αγώνα χωρίς κανένα άγχος.

Σημειώνουμε πως έως τώρα ΜΟΝΟ η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ και ο ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ, αποδεικνύοντας πως σέβονται το κοινωνικό σύνολο, είχαν την παρρησία να ανακοινώσουν ΔΗΜΟΣΙΑ και μέσω του τοπικού τύπου, πως είχαν κρούσμα σε αθλητές τους.

Κανένας άλλος αθλητικός φορέας που χρησιμοποιεί τα ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ δεν έχει κρούσματα;

Αν όχι μπράβο τους!!!