Διανομή στους δικαιούχους Τ.Ε.Β.Α., την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου

Η διανομή Τ.Ε.Β.Α. θα γίνει την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου, από 8:30 π.μ έως 2:30 μ.μ. στη Βιοχρώμ.

Για να αποφευχθεί ο συνωστισμός η διανομή θα γίνει σε συγκεκριμένες ώρες, με αλφαβητική σειρά με βάση το αρχικό γράμμα του επωνύμου του αιτούντα της αίτησης του ΚΕΑ, ως εξής :

8:30 πμ- 10:00 πμ Α,Β,Γ,Δ 10:00πμ-11:30πμ Ε,Ζ,Η,Θ,Ι,Κ,Λ

11:30πμ-13:00μμ Μ,Ν,Ξ,Ο,Π,Ρ 13:00μμ-14:30μμ Σ,Τ,Υ,Φ,Χ,Ψ,Ω

Κατά τη διάρκεια των διανομών θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και δημόσιας ασφάλειας. Δεδομένων των ιδιαίτερων συνθηκών της πανδημίας, οι πολίτες που θα προσέλθουν στο χώρο υποχρεούνται να φορούν μάσκα και να έχουν δικό τους στυλό.

Δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο χώρο της διανομής σε όποιον δεν φορά μάσκα.

Οι ωφελούμενοι θα ειδοποιηθούν με γραπτό μήνυμα στα κινητά τους για την ακριβή ώρα που θα προσέλθουν και θα λάβουν αναλυτικές οδηγίες, οι οποίες πρέπει να τηρηθούν αυστηρά και με υπευθυνότητα, για να μην έχουμε συνωστισμό και πολύ χρόνο αναμονής και να διασφαλιστούν όλοι οι απαιτούμενοι όροι προστασίας της υγείας των εμπλεκόμενων, εργαζόμενων και ωφελούμενων.

Ενημερώνουμε τους ωφελούμενους του Δήμου μας ότι η Κοινωνική Σύμπραξη του Δυτικού Τομέα Αθηνών με επικεφαλής τον ΑΣΔΑ, έχει ολοκληρώσει τις διανομές ΤΕΒΑ που προβλέπονται από την Σύμβαση για την Προμήθεια Τροφίμων με την ανάδοχη εταιρεία.

Επειδή από τη σύμβαση που λήγει υπάρχουν υπολειπόμενες ποσότητες ξηρών και λίγες ποσότητες νωπών τροφίμων, θα γίνει διανομή τον Οκτώβριο για να μοιραστούν τα είδη αυτά.

Βάσει του προγραμματισμού του ΑΣΔΑ, στη διανομή Οκτωβρίου θα μοιραστούν τα παρακάτω είδη ανά μέγεθος οικογένειας:

Το σύνολο των ωφελούμενων του Δήμου μας βάσει των στοιχείων του ΚΕΑ για το μήνα Οκτώβριο είναι 1.136 οικογένειες.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΛΑΜΠΡΟΣ ΣΠ. ΜΙΧΟΣ