Άδικη ήττα της ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ στα Ριμινίτικα με 0-1, από τη Δόξα Βύρωνα

Άδικη ήττα με 1-0  ήταν το αποτέλεσμα του αγώνα της ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ από τη ΔΟΞΑ Βύρωνα στο γήπεδό μας στα Ριμινίτικα το πρωί της Κυριακής 25 Οκτωβρίου, για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας ΕΠΣΑ.

Η Ομάδα του Νίκου Κουνάδη, παρ΄ ότι το παιχνίδι έλεγχε η Δόξα στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου, έχασε δύο καλές ευκαιρίες για να σκοράρει.

Στο 19΄ με τον Μασμανίδη που αφού πέρασε όλη την άμυνα της αντίπαλης ομάδας στο τελικό σουτ δεν ήταν εύστοχος, όπως και ο Σέχου στο 43΄.

Η φιλοξενούμενη ομάδα στο 52΄ σκόραρε και το γκολ αυτό ήταν και εκείνο που της έδωσε τους τρεις βαθμούς.

Η ομάδα της ΑΠΕ ισορρόπησε στην αρχή το παιχνίδι  και στη συνέχεια είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Στο 60΄ ο Διαμαντίδης έχασε εξαιρετική ευκαιρία να σκοράρει και να ισοφαρίσει αλλά στάθηκε άτυχος στην τελική του προσπάθεια.

Η ΑΠΕ συνέχιζε να πιέζει και να έχει κλείσει τη Δόξα στα καρέ της, η οποία σε μία αντεπίθεσή της είχε δοκάρι.

Το τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα εξαντλήθηκε με καθυστερήσεις των φιλοξενουμένων και τους συχνούς “τραυματισμούς” των ποδοσφαιριστών της, οι οποίοι έπεφταν εύκολα με το παραμικρό τζαρτζάρισμα και αργούσαν να σηκωθούν.

Σε μία τέτοια φάση οξύνθηκαν τα πνεύματα και παραλίγο να προκληθεί σύρραξη μεταξύ των παικτών και των δύο ομάδων.

Η ΑΠΕ έδειξε πάλι καλά σημάδια και ποιοτικό παίξιμο  στον αγωνιστικό χώρο, αλλά όπως γράφαμε και στο ρεπορτάζ από τον προηγούμενο αγώνα της, η απουσία στράϊκερ, είναι εμφανής στην κυανόλευκη ομάδα.

Η σημερινή ήττα, άδικη κατά την εκτίμησή μας, ήταν η πρώτη της ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ στο γήπεδό μας.

ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ (Νίκος Κουνάδης): Ξυδιάς, Μπάκας Αλ. (60΄ Τσαγκάρης), Πουρίκης, Μακρής, Φειδαίος, Καλουδιώτης, Γκαρδιακός (60΄ Δράμης), Μαζμανίδης, Σέχου Σ. (51΄ Διαμαντίδης), Κύβελος, Σαμπάνης (85΄ Μπάκας Π.).