Χώματα, μπάζα και χαλίκια σε δρόμους της πόλης μας – Χρειάζεται μάζεμα και καθάρισμα των σημείων

Μετά από κάθε έργο Κοινωφελούς υπηρεσίας όπως π.χ. ΔΕΔΔΗΕ, ΕΥΔΑΠ κλπ, που χρειάζονται σκαψίματα για την επισκευή κάποιας βλάβης τα συνεργεία αφού αποκαταστήσουν το οδόστρωμα, αφήνουν πίσω τους χώματα και χαλίκια τα οποία δημιουργούν προβλήματα τόσο καθαριότητας όσο και ασφάλειας στην οδήγηση οχημάτων.

Υπενθυμίζουμε την ταλαιπωρία των κατοίκων της οδού Δεληγιάννη πριν αρκετές εβδομάδες που είχε γεμίσει ο δρόμος με χώματα από τα μπάζα και πόσο ταλαιπωρήθηκαν εκείνοι έως ότου καθαρίσουν το οδόστρωμα με τις σκούπες και τα λάστιχα του νερού.

Κάτι ανάλογο σε μικρότερη έκταση αλλά το ίδιο επικίνδυνο και ενοχλητικό συμβαίνει πάλι στη συμβολή των οδών Σωκράτους και Δεληγιάννη, μετά την επισκευή του αγωγού που είχε σπάσει και επισκευάστηκε μετά από επτά ημέρες διαρκούς διαρροή νερού στο σημείο εκείνο.

Χώματα και χαλικάκια είναι γεμάτο το οδόστρωμα.

Ένα άλλο από τα πολλά στην πόλη μας σημείο που χρειάζεται να καθαριστεί είναι στην οδό Στ. Σαράφη πλησίον της οδού Κύπρου.

Πολλά χώματα έχουν μαζευτεί εκεί, ενώ δίπλα είναι φρεάτιο του αγωγού ομβρίων και εάν αυτά πέσουν σε αυτό, πιθανότατα να βουλώσει.

Επίσης στη διασταύρωση των οδών Στέφανου Σαράφη και Δεληγιάννη τα χαλίκια με την άμμο στο κέντρο του οδοστρώματος είναι εφιάλτης των οδηγών αλλά και των πεζών αφού χαλίκια εκτοξεύονται συχνά και κτυπάνε  πεζούς ή παρκαρισμένα οχήματα.

Ελπίζουμε ο Δήμος να στείλει κάποιο συνεργείο να μαζέψει τα χώματα και με το πιεστικό του να πλύνει λίγο τα σημεία…