Διαφωνία για την απομαγνητοφώνηση των πρακτικών του Δημοτικού Συμβουλίου μεταξύ Γιάγκα και Διοίκησης του Δήμου

Με ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ η παράταξη του κ. Μιχάλη Γιάγκα, “ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ” υποστηρίζει πως στα πρακτικά της συνεδρίασης της 22ας Οκτωβρίου 2019, που πήγαν για έγκριση στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δε συμπεριλαμβάνονται οι χαρακτηρισμοί του Αντιδημάρχου κ. Σωτηρόπουλου κατά του επικεφαλή της “ΔΥΝΑΤΗΣ ΠΟΛΗΣ”, οι οποίοι είναι και αιτία της αγωγής του κ. Γιάγκα κατά του κ. Σωτηρόπουλου.

Η “ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ” δεν ψήφισε την έγκριση των πρακτικών, ενώ στο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, καταγράφει το σύνδεσμο του βίντεο της επίμαχης συνεδρίασης, που είναι αναρτημένο στο facebook του Δήμου.

Σημειώνουμε πως την περασμένη εβδομάδα αναβλήθηκε η συζήτηση της αγωγής του κ. Γιάγκα κατά του Αντιδημάρχου, μετά από αίτημα της πλευράς Σωτηρόπουλου, για τις 28 Ιανουαρίου 2021.

Στο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ αναφέρεται επίσης ότι: Η Διοίκηση του Δήμου “… αρνήθηκε να δεχθεί το αίτημα του κ. Γιάγκα να αποσυρθεί το θέμα και να γίνει  αντιπαραβολή των πρακτικών με το βίντεο της συνεδρίασης για να αναδειχθεί η ΑΛΗΘΕΙΑ…”

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ    

     19/10/2020

ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ  ΤΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟΎΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ Κ. ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ κ. ΓΙΑΓΚΑ

Σήμερα,  μετά από ένα χρόνο,  έφεραν για έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο τα πρακτικά της 19ης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στις 22 Οκτωβρίου 2019, χωρίς να συμπεριλάβουν τους υβριστικούς  «Ο υβριστής… Ο Βρωμερός και άθλιος συκοφάντης» χαρακτηρισμούς  του  κου Σωτηρόπουλου κατά του επικεφαλή της παράταξης μας  κου Μιχάλη Γιάγκα,  παρά το γεγονός ότι αυτοί  είναι καταγεγραμμένοι  στο βίντεο που είναι αναρτημένο ακόμη και σήμερα στο Facebook του Δήμου Αγίας Βαρβάρας.

https://www.facebook.com/346729655893052/videos/1304197643074693. ΄Ώρα 1:18:39

Η διοίκηση του Δήμου έφερε την έγκριση στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο με εισήγηση του Προέδρου, παρά την αντίθετη άποψη της Γραμματέως που έχει την ευθύνη των πρακτικών, γνωρίζοντας ότι για το θέμα υπάρχουν  εκκρεμείς αστικές και ποινικές υποθέσεις.

Παράλληλα  αρνήθηκε να δεχθεί το αίτημα του κ. Γιάγκα να αποσυρθεί το θέμα και να γίνει  αντιπαραβολή των πρακτικών με το βίντεο της συνεδρίασης για να αναδειχθεί η ΑΛΗΘΕΙΑ.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Δυνατής Πόλης» καταψήφισαν την έγκριση των πρακτικών.