Προοδευτική » Πρέπει να λειτουργήσει ακόμα ένα ΚΕΠ – Επεισόδιο μεταξύ πολίτη και εργαζομένων

Πρέπει να λειτουργήσει ακόμα ένα ΚΕΠ – Επεισόδιο μεταξύ πολίτη και εργαζομένων

Γράφαμε πρόσφατα πως ο Δήμος πρέπει να λειτουργήσει ακόμα ένα ΚΕΠ, για την εξυπηρέτηση των συνδημοτών μας.

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των εργαζομένων σε αυτό, ο τρόπος που λειτουργούν λόγω covid – 19, με ραντεβού και την είσοδο ενός ατόμου την φορά σε αυτό, δημιουργεί ταλαιπωρία στους συμπολίτες μας, οι οποίοι  φεύγουν αρκετές φορές από τη δουλειά τους για να ανταποκριθούν στα ραντεβού.

Έξω από το ΚΕΠ την Ελευθερίου Βενιζέλου σχηματίζονται ουρές και ο εκνευρισμός στα ύψη.

Πριν λίγες ημέρες, εξαιτίας των παραπάνω, συμπολίτης μας, έφτασε στο ΚΕΠ, το βράδυ, εφόσον είχε κλείσει και οι υπάλληλοι τακτοποιούσαν τα διάφορα έγγραφα και έκαναν άλλες εργασίες.

Ζήτησε να εξυπηρετηθεί αλλά ήταν αδύνατο αφού πλέον είχε περάσει το ωράριο και οι υπολογιστές είχαν τεθεί εκτός λειτουργίας.

Οι τόνοι υψώθηκαν όπως πληροφορηθήκαμε με αποτέλεσμα να καλεστεί η Άμεση Δράση και από τα δύο μέρη.

Στο ΚΕΠ έφτασε και ο αντιδήμαρχος κ. Πουλάκης ο οποίος προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα και με εξηγήσεις που δόθηκαν το θέμα σταμάτησε εκεί.

Ξαναγράφουμε λοιπόν για την λειτουργία ενός ακόμα ΚΕΠ στο δήμο μας, για την εξυπηρέτηση των συνδημοτών μας, αλλά και τη διαφύλαξη των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Did you like this? Share it:

© 2020 Προοδευτική. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!