Συνεχίζεται η απαράδεκτη κατάσταση στον πεζόδρομο Αιμίλιου Βεάκη…

 

Το θέμα μας δεν είναι καινούργιο, αλλά όσο υπάρχει η ανεκπλήρωτη έως τώρα υπόσχεση του Δημάρχου κ. Μίχου για τη διευθέτηση του προβλήματος θα το επαναφέρουμε κατά διαστήματα, ιδιαίτερα μετά από νεροποντές όπως η χθεσινή.

Ο λόγος για την λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του πεζόδρομου Αιμίλιου Βεάκη με τις υγρασίες στα ακίνητά τους.

Τον Σεπτέμβριο του 2019, ο κ. Μίχος ακολουθούμενος από συνεργάτες του επισκέφτηκαν τον πεζόδρομο, συζήτησαν με τους κατοίκους, είδαν τις ζημιές που έχουν υποστεί τα ακίνητα από τα νερά που συσσωρεύονται και λιμνάζουν και υποσχέθηκε γρήγορη λύση.

Μάλιστα ανέθεσε στον αντιδήμαρχο κ. Πουλάκη, που ήταν μαζί του την άμεση αποκατάσταση του θέματος σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, στην οποία έδωσε κατευθυντήριες γραμμές και οδηγίες.

Έως σήμερα και ενώ είμαστε μπροστά στο δεύτερο χειμώνα από τότε, δεν έχουμε δει να γίνεται κανένα έργο για την αντιμετώπισή του.

Τα νερά λιμνάζουν στη συμβολή του πεζόδρομου με την οδό Διστόμου, χειμώνα – καλοκαίρι, τα ακίνητα εξωτερικά έχουν υποστεί ζημιές, σοβάδες πέφτουν, τα πλακάκια του μέσα στη μάκα και την πρασινάδα κατά τόπους και ο Δήμος ακόμα σχεδιάζει;