Ανοικτή επιστολή συμπολίτη μας προς τον κ. Δήμαρχο για τα βαριά φορτηγά της “ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ”

 

 

Φίσκιλης Αγγελος

Βύρωνος 4

Αγία Βαρβάρα

Κοινοποίηση

Εφημερίδα Προοδευτική

Εταιρεία Αττικό Μετρό

Τροχαία Αιγάλεω

Αγία Βαρβάρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Αξιότιμε Κύριε Δήμαρχε Αγίας Βαρβαρας

Εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα έχει παρατηρηθεί ότι τα βαρέα οχήματα που απομακρύνουν το προϊόν εκσκαφής από την προέκταση της γραμμής του metro από Αγία Μαρίνα προς Πειραιά και συγκεκριμένα από το εργοτάξιο που βρίσκεται στην Ελ. Βενιζέλου στον χώρο στάθμευσης του SuperMarket έχουν αλλάξει δρομολόγιο εισόδου και διέρχονται μέσα από τα στενά της πόλης μας με ότι αυτό συνεπάγεται ως προς την όχληση την καταστροφή των δρόμων και της επικινδυνότητας λόγω της στενότητας των δρόμων.

Σας ερωτώ

Έχει αλλάξει η απόφαση και η ανάλογη σηματοδότηση που υποχρέωνε τα οχήματα αυτά να εισέρχονται και να εξέρχονται από την διασταύρωση της Ιερας οδού στο ύψος της Ελ. Βενιζέλου;

Εαν έχει αλλάξει η απόφαση σας παρακαλώ να μου κοινοποιήσετε την απόφαση σας αυτή.

Αν δεν έχει αλλάξει σας παρακαλώ να με ενημερώσετε τι προτίθεστε να κάνετε για την παραβίαση των κανόνων κυκλοφορίας που έχετε θεσπίσει.

Επίσης σας ζητώ να με ενημερώσετε αν έχετε ενημερωθεί από τους επικεφαλής του εργοταξίου ως οφείλουν να πράξουν για οτιδήποτε αφορά την λειτουργία του όσο αφορά το συγκεκριμένο χώρο για την αλλαγή του δρομολογίου.

Αναμένοντας τις απαντήσεις σας

Ένας ενοχλημένος και δυσαρεστημένος πολίτης σας

προς πιστοποίηση των λεγόμενων μου σας αποστέλλω ανάλογες φωτογραφίες με όλη την διαδρομή ενός φορτηγού από την είσοδο του στην πόλη μας από την πλευρά του Κορυδαλλού έως την είσοδο του στο εργοτάξιο

Φισκιλης Αγγελος

mob.: 6931025400

fax.: 7007004678

e-mail.: fiskilis@gmail.com