Πιστεύαμε πως είχε τελειώσει η “καραμέλα” ορισμένων…

Πιστεύαμε σαν εφημερίδα πως είχαμε τελειώσει με ορισμένους συμπολίτες μας και όψιμους αναγνώστες μας, που κάθε φορά που γράφαμε για κάποιο πρόβλημα, έμπαιναν κάτω από αυτό, με το δικαίωμα που τους έχει παραχωρήσει η εφημερίδα μας και το σχολίαζαν με στερεότυπο τρόπο, όπως: “Τώρα το είδατε”;, “Τόσα χρόνια δεν τα βλέπατε”;, “Τώρα γράφετε”; και άλλα τέτοια.

Κάθε φορά η εφημερίδα μας απαντούσε σε τέτοια σχόλια, αναδημοσιεύοντας παλαιότερα άρθρα μας, επί δημαρχίας Καπλάνη και μάλιστα ορισμένα από αυτά επί προεκλογικής περιόδου.

Πιστεύαμε πως αυτή η “καραμέλα” ορισμένων είχε τελειώσει. Δυστυχώς όμως κι εχθές είχαμε ανάλογο σχόλιο.

Απαντήσαμε με τον ίδιο τρόπο, αναδημοσιεύοντας τρία παλαιότερα άρθρα που αναφέρονταν στο θέμα της διασταύρωσης των πέντε δρόμων στην Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Αναρωτιόμαστε όμως: “Εάν δεν είχαμε γράψει παλαιότερα για το θέμα αυτό, ΠΟΙΟΣ μας απαγορεύει να γράψουμε ΤΩΡΑ;

Ορισμένοι έχουν μπερδέψει τον όρο Δήμος με εκείνον του Δημάρχου.

Ποσώς μας ενδιαφέρει και το έχουμε αποδείξει, ποιος είναι Δήμαρχος.

Όσο υπάρχουν προβλήματα, για μας αυτά έχουν προτεραιότητα.

Πάντως εάν στο μέλλον προκληθούμε ξανά, θα αναδημοσιεύσουμε άρθρα της εφημερίδας μας, των δεκαετίων ΄80 – ΄90, τότε που στέλεχος της “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ”, ήταν και Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας, με τον αείμνηστο Μήτρο Σουλιμιώτη και δεν δίσταζε η εφημερίδα μας, να γράφει κείμενα που στεναχωρούσαν την τότε Δημοτική Αρχή, τιμώντας τον ρόλο του τύπου και όχι εξαργυρώνοντάς τον…

Ένα πολύ ήπιο δείγμα δέστε δίπλα, για ένα θέμα που ορισμένοι ανακάλυψαν τους τελευταίους μήνες και αφορά τον χώρο για το ποδοσφαιρικό γήπεδο στα Ριμινίτικα…

Μάλιστα μη ξαφνιαστεί κανείς, εάν δει να αναδημοσιεύουμε άρθρα της “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ”, που ασκούσαν κριτική και στον τότε Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας κ. Πάρι Βαμβακόπουλο.

Ναι καλά διαβάσετε, ορισμένοι, αγαπητοί όψιμοι αναγνώστες μας…

Γι΄αυτό και την επόμενη φορά που κάποιος αναγνώστης δοκιμάσει την ίδια συνταγή, να ξέρει πως η απάντηση θα είναι πάλι αποστομωτική.