Απάντηση Σωτηρόπουλου στην ανακοίνωση της Ένωσης Γονέων της πόλης μας

Λάβαμε και δημοσιεύουμε παρακάτω, απάντηση του Αντιδημάρχου κ. Σωτηρόπουλου, σε χθεσινή ανακοίνωση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων της πόλης μας:

“Με ένα κείμενο που βρίθει ανακριβειών και με μια έμμεση πλην σαφή διάθεση να υποτιμήσουν το έργο της δημοτικής αρχής, μέλη της Ένωσης Γονέων κι όσοι κρύβονται πίσω από αυτήν με αναγκάζουν να απαντήσω ώστε να μπουν τα πράγματα στη θέση τους.

Απαξιώνετε συνεχώς το σημαντικό έργο του δήμου δολίως, διότι δεν μπορείτε να το εμποδίσετε (η ζωή κυλάει δίχως να κοιτάει τη δική σας μελαγχολία). Δεν εννοείτε εσείς και οι φίλοι σας να το χωνέψετε ότι η πόλη προχωράει μπροστά! Σας κάθεται βαρύ.

Μένετε άπρακτοι επί της ουσίας και αρκείστε να εκτοξεύετε ανακοινώσεις «κρότου λάμψης». Συνεχίστε έτσι. Εξάλλου ο καθένας εφ’ ώ ετάχθη. Αν έχετε όμως έστω την ελάχιστη τιμιότητα, κάντε στην άκρη.

Εμείς παράγουμε έργο. Είμαστε κοντά στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς κάθε ημέρα! Οι τεχνικές υπηρεσίες, ο Δήμαρχος, τα συνεργεία, κάθε ημέρα είμαστε εκεί!.

Εσείς πού είστε άραγε; Ποιο είναι το έργο σας εκτός από τον μεθοδευμένο μηδενισμό των προσπαθειών μας; Κρύβετε τη νυσταλέα αδράνειά σας πίσω από φανφάρες που δεν πείθουν κανέναν. Δεν έχετε καμία συναίσθηση του ιστορικού χρόνου που βρισκόμαστε. Επιλέγετε να αγνοήσετε την τεράστια υγειονομική κρίση. Κι ενώ εμείς αγωνιζόμαστε με νύχια και με δόντια να εξαλείψουμε ανεπάρκειες ετών μέλη σας ετεροδημότες κοιτάνε να χτίσουν αντιΜιχική καριέρα.

Θα ήθελα να είμαι πιο επιεικής μαζί σας, όμως η ίδια η υποκριτική στάση σας δε μου το επιτρέπει. Αναρτώ λοιπόν το βίντεο που οι ίδιοι οι καταληψίες του 3ου Γυμνασίου ανέβασαν σε δημόσια ιστοσελίδα, αυτοί που αναφέρετε ως “στοχοποιημένους μαθητές” .

Είναι λάθος πλάτη τα παιδιά για να παίξετε παιχνίδι.

Μιλάμε για όλα τα παιδιά! Όχι για τα δικά σας παιδιά.

Δημήτρης Σωτηρόπουλος

Αντιδήμαρχος Παιδιού”

Σημ. “Π”: Ο κ. Σωτηρόπουλος μας έστειλε και το βίντεο που επικαλείται, αλλά η εφημερίδα μας δεν το αναπαραγάγει, επειδή πρόκειται για ανήλικους μαθητές, παρ΄ ότι δεν εμφανίζονται ευκρινώς τα πρόσωπά τους.