» Αναβλήθηκε η συζήτηση της Αγωγής Γιάγκα κατά Σωτηρόπουλου, μετά από αίτημα της πλευράς του Αντιδημάρχου

Αναβλήθηκε η συζήτηση της Αγωγής Γιάγκα κατά Σωτηρόπουλου, μετά από αίτημα της πλευράς του Αντιδημάρχου


Εχθές  επρόκειτο να εκδικασθεί στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών η αγωγή του Δημ. Συμβούλου κ. Μιχάλη Γιάγκα κατά του Αντιδημάρχου κ. Δημήτρη Σωτηρόπουλου, για προσβλητικούς χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπό του, όπως υποστηρίζει ο Επικεφαλής της παράταξης “ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ”, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 22ας Οκτωβρίου 2019.

Ο κος Σωτηρόπουλος ζήτησε αναβολή, μέσω του δικηγόρου ειδικού συνεργάτη του δημάρχου κ. Μίχου, γιατί ο συνήγορός του είχε δίκη στην Ρόδο.

Ο κος Γιάγκας δια της δικηγόρου του κας Δήμητρας Βισκαδουράκη εξέφρασε την αντίθεσή του, αλλά για λόγους συναδελφικής αλληλεγγύης των δικηγόρων έγινε δεκτή η αναβολή.

Τελικά η νέα δίκη προσδιορίστηκε για την 28η Ιανουαρίου 2021.

Υπενθυμίζουμε πως αναβολή είχε πάρει και η εκδίκαση της αγωγής Γιάγκα κατά Μίχου, με παρεμφερές κατηγορητήριο, που επρόκειτο να συζητηθεί στις 24 Σεπτεμβρίου, αλλά αναβλήθηκε για τις 7 Ιανουαρίου 2021, διότι ο συνήγορος του δημάρχου είχε άλλη υπόθεση στο ΣτΕ.

Στην πάνω φωτογραφία μας, η κ. Βισκαδουράκη αναλύει στον κ. Γιάγκα τα επόμενα βήματα.

Did you like this? Share it:

© 2020 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!