Με γρήγορους έως στιγμή ρυθμούς η κατασκευή αγωγού στην οδό Αφροδίτης

Με γρήγορους έως στιγμής ρυθμούς πραγματοποιείται το έργο κατασκευής αγωγού ομβρίων στην οδό Αφροδίτης, αφού σε μία μόνο εβδομάδα το έργο πάει καλά και έχουν περάσει αγωγοί αρκετά μέτρα.

Από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή που μας πέρασε έχουν περάσει αγωγοί έως την οδό Μήλου.

Εάν συνεχιστούν αυτοί οι ρυθμοί και δεν υπάρξουν απρόοπτα ίσως το έργο να παραδοθεί πριν τα τέλη Δεκεμβρίου που ορίζει η σύμβαση.

Υπενθυμίζουμε πως θα κατασκευαστεί αγωγός στην οδό Αφροδίτης έως την οδό Στεφ. Σαράφη και στη συνέχεια από το σημείο εκείνο έως την γέφυρα.

Με την ευκαιρία επαναφέρουμε παλαιότερη πρότασή μας για την κατασκευή κουβουκλίου στη στάση στην παιδική χαρά της Στέφανου Σαράφη, όσο δεν περνάει η συγκοινωνία από το δρόμο αυτό.

Είναι απαραίτητη η κατασκευή του, διότι εκτός από τα νερά της βροχής που τρώνε οι επιβάτες που περιμένουν το λεωφορείο, βρέξει χιονίσει από πάνω ακριβώς μαζεύονται περιστέρια. Η κατάσταση στο πεζοδρόμιο τα λέει όλα.

Επίσης ξαναγράφουμε για τα δύο τεμάχια τσιμεντένιων αγωγών που πρέπει να φύγουν από το πεζοδρόμιο της Αν. Δημητρίου που έκλεισαν τα δύο χρόνια προ πολλού στο σημείο…