Σβήστηκε πριν εξαπλωθεί, φωτιά στο γήπεδο στα Ριμινίτικα από βεγγαλικά

Γράφαμε πριν δεκαπέντε ημέρες, στο ρεπορτάζ μας για το παιχνίδι της ΑΠΕ κόντρα στον ΑΡΗ Πετρούπολης, πως ενθουσιώδεις οπαδοί που παρακολουθούσαν τον αγώνα εκτός γηπέδου, από το βουνό, πως άναβαν βεγγαλικά κατά τη διάρκεια του αγώνα, με κίνδυνο να πάρει το βουνό καμιά φωτιά.

Στον αγώνα με την Αργυρούπολη εχθές Κυριακή επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό, με οπαδούς πάλι εκτός γηπέδου, σκαρφαλωμένους στα κάγκελα του 5ου Δημοτικού Σχολείου να ανάβουν βεγγαλικά.

Αυτή τη φορά όμως δε σταθήκαμε τυχεροί και πήρε φωτιά ένα σημείο πίσω από το γήπεδο.

Ευτυχώς έτρεξαν άλλοι φίλαθλοι και έσβησαν τη φωτιά πετώντας χώμα, με κλαδιά και ότι άλλο έβρισκαν, πριν αυτή επεκταθεί προς τα δένδρα.

Μάλιστα ένας από την ομάδα κουβάλαγε νερό με κουβά από την άλλη πλευρά του γηπέδου, περίπου εκατό μέτρα μακριά για το σβήσιμο της φωτιάς.

Ας ελπίσουμε πως κάποιος θα μιλήσει και οι ένθερμοι οπαδοί της ομάδας θα αποφύγουν στο μέλλον το άναμμα βεγγαλικών.

Επίσης ο Δήμος θα φροντίσει να τοποθετήσει μία παροχή νερού και στην πλευρά του 5ου Δημοτικού. Η  έλλειψη νερού στο σημείο αυτό του γηπέδου ήταν εμφανής εχθές.

Με την ευκαιρία ρωτάμε γιατί δεν χρησιμοποιείτε ο χώρος προς το βουνό για τους φιλάθλους, όπου θα τοποθετηθούν οι κερκίδες κάποια στιγμή και απλά είναι πάρκινγκ αυτοκινήτων, όχι για όλους;

Υπενθυμίζουμε πως παλαιότερα υπήρχε η άποψη διαμόρφωσης του χώρου κάτω από το πρανές του γηπέδου σε πάρκινγκ. Υπάρχει σαν σκέψη ή εγκαταλείφθηκε;

Ολοκληρώνοντας το εκτός αγώνα ρεπορτάζ μας υπενθυμίζουμε την πρότασή μας για την ύπαρξη μεγαφωνικής στο γήπεδο.

Εάν υπήρχε θα μπορούσε κάποιος να ενημερώσει τους φιλάθλους για την σαραντάλεπτη καθυστέρηση και να απευθύνεται στους νεαρούς που άναβαν τα βεγγαλικά να μη το κάνουν.