Θρίαμβος της ΑΠΕ – Τριάρα στην Αργυρούπολη – Δυνατή η ομάδα μας συνεχίζει το αήττητο στα Ριμινίτικα

Με το βαρύ 3 – 1 σκορ εις βάρος της, έφυγε η ομάδα της Αργυρούπολης, την Κυριακή 11 Οκτωβρίου, από το γήπεδο στα Ριμινίτικα, αφού απέναντί της βρήκε μία μαχητική ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ, για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ ΕΠΣΑ.

Ο αγώνας άργησε να ξεκινήσει περίπου 40  λεπτά, αφού δεν είχε προσέλθει ο γιατρός του αγώνα. Ο γιατρός του αγώνα είναι ευθύνη της διοργανώτριας αρχής και δεν έχει επιπτώσεις στην γηπεδούχο ομάδα. Πληροφορηθήκαμε πως είχε τροχαίο ατύχημα.

Το ξεκίνημα του αγώνα βρήκε την ομάδα των φιλοξενουμένων να είναι επιθετικότερη για τα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα.

Από το σημείο εκείνο όμως έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου η ΑΠΕ ανέλαβε δράση και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Αποτέλεσμα της κυριαρχίας της ομάδας μας στον αγωνιστικό χώρο, ήταν τα δύο εξαιρετικής ομορφιάς τέρματα που πέτυχε.

Το πρώτο με απευθείας φάουλ έξω από την περιοχή στο 20 λεπτό από τον αρχηγό της κυανόλευκης ομάδας Καλουδιώτη, ενώ η ΑΠΕ ζευγάρωσε τα τέρματά της με σουτ του Σεχού, έξω από την περιοχή πέντε λεπτά αργότερα.

Το ημίχρονο τελείωσε με την ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ να προηγείται με 2 – 0.

Στην επανάληψη η φιλοξενούμενη ομάδα μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να σημειώσει τέρμα στο 60΄ εξ΄αιτίας αδράνειας της άμυνας μας.

Η πίεση στα καρέ της ομάδας μας ήταν μεγάλη, αλλά με αυτοθυσία και πείσμα οι παίκτες της ΑΠΕ, δεν άφηναν την ομάδα της Αργυρούπολης να ισοφαρίσει.

Η Αργυρούπολη έφτασε κοντά στην επιτυχία του τέρματος της ισοφάρισης δύο φορές, αλλά αντίστοιχες ευκαιρίες έχασε και η ιστορική ομάδα της πόλης μας, με σημαντικότερη εκείνη στο 75΄.

Την ανακούφιση όμως και το ευρύ σκορ (3 – 1) έγινε με γκολ του Μασμανίδη στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Το γήπεδο μας, η έδρα μας στα Ριμινίτικα παραμένει απόρθητο φρούριο έως σήμερα και αυτός είναι ο στόχος της ομάδας μας.

ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ξυδιάς, Μπάκας Α., Σαμπάνης (70΄ Πουρίκης), Σέχου Γ. (46΄ Μαθιούδης), Φειδαίος, Καλουδιώτης, Μαζμανίδης, Κύβελος, Σέχου Σ. (55΄ Διαμαντίδης), Κατσικανταής (46΄ Τσαγκάρης), Δράμης (64΄ Κουτσαγγελής).