Ξεκίνησαν τα αποχετευτικά έργα στην οδό Αφροδίτης…

Ξεκίνησαν τα πρώτα σκαψίματα στην οδό Αφροδίτης στη συμβολή της με την οδό Καραολή, προκειμένου να περάσουν οι αγωγοί για το δίκτυο ομβρίων υδάτων, που έχει να κάνει με το μεγάλο έργο που κατασκευάστηκε τα τελευταία χρόνια στην πόλη μας.

Το έργο είναι συνυφασμένο με τη γέφυρα της Στέφανου Σαράφη και τα προβλήματα που υπήρχαν στους αγωγούς που περνούσαν κάτω από αυτήν με αποτέλεσμα η γέφυρα να είναι μία ανοικτή και μια να κλείνει.

Νωρίς το πρωί έφτασαν οι τσιμεντένιοι αγωγοί που θα τοποθετηθούν στο κομμάτι της Αφροδίτης και Στ. Σαράφη, ολοκληρώνοντας το έργο, που θα ανακουφίσει από τους κινδύνους και πλημμύρες δεκάδες σπίτια και καταστήματα.

Υπάρχει ένα κυκλοφοριακό αλαλούμ, πρώτη ημέρα των έργων και μέτρων, το οποίο πάντως θα οξυνθεί όσο περνάνε οι μέρες και το έργο πλησιάζει την οδό Στ. Σαράφη.

Υπενθυμίζουμε για μια ακόμα φορά πως πρέπει να απομακρυνθούν με την ευκαιρία και τα δύο τεμάχια τσιμεντένιων αγωγών που έχουν παρατήσει στο πεζοδρόμιο της Ανδ. Δημητρίου, από τότε που τα έργα γίνονταν στην οδό Καραολή.