Προοδευτική » Παρκαρισμένο Σχολικό λεωφορείο σε λάθος θέση, δημιουργεί προβλήματα…

Παρκαρισμένο Σχολικό λεωφορείο σε λάθος θέση, δημιουργεί προβλήματα…

Μερικά αυτονόητα πραγματάκια στους πολλούς, είναι αδιανόητο να μη τηρούνται από τους επαγγελματίες.

Παραδείγματος χάριν γνωρίζουμε οι περισσότεροι πως μπροστά σε κάδους απορριμμάτων δεν παρκάρουμε, ούτε επάνω σε στροφές.

Εχθές συνέβη να περνάμε από την οδό Κισσάμου και να γίνουμε μάρτυρες του εξής περιστατικού:

Σχολικό πούλμαν παρκαρισμένο επάνω στη γωνία με την Αλαμάνας, να αποκλείει τους κάδους απορριμμάτων και να κρύβει τις πινακίδες του Κ.Ο.Κ., η μία μάλιστα STOP.

Κάτοικος να θέλει να πετάξει τα σκουπίδια της, να μην έχει πρόσβαση και να κατευθύνεται στους κάδους της άλλης γωνίας μουρμουρίζοντας.

Στην επιστροφή την ρωτήσαμε εάν είναι κάποιου γείτονα το όχημα και μας απάντησε πως δεν ήξερε. Μας είπε όμως πως πρόσφατα το είχε παρκάρει στην απέναντι γωνία και απείχε ελάχιστα από το μπαλκόνι του γωνιακού σπιτιού, λειτουργώντας σαν σκαλοπάτι για κάποιον διαρρήκτη.

Έχουμε καλύψει τις πινακίδες και άλλα χαρακτηριστικά του σχολικού, με την ελπίδα πως ο οδηγός θα δει την ανάρτησή μας και στο μέλλον θα αποφύγει τέτοιου είδους παρκάρισμα…

Στην κάτω φωτογραφία μας διακρίνεται και η συμπολίτισσά μας, που κατευθύνεται στην άλλη γωνία για να πετάξει τα σκουπίδια της.

Did you like this? Share it:

© 2020 Προοδευτική. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!