Το Φιλοζωικό Σωματείο “Η Αγία Βαρβάρα”, για την εικονική υιοθεσία


ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΥΙΟΘΕΣΙΑ: Εικονική υιοθεσία είναι μια διαδικασία, χωρίς συμβόλαιο και χωρίς δέσμευση. Αποτελεί μια εναλλακτική μορφή υιοθεσίας. Μπορεί να έχετε ήδη σκύλο, γάτα ή και τα δύο και δεν μπορείτε να υιοθετήσετε κι άλλο στο σπίτι σας. Ίσως δεν έχετε τον απαραίτητο χρόνο να διαθέσετε για την φροντίδα ενός ζώου. Γιατί θέλετε να βοηθήσετε αλλά δεν ξέρετε πώς:;!

Επιλέγεται ένα από τα αδέσποτα μας και σας δίνεται η δυνατότητα, να προσφέρετε τα είδη που καλύπτουν τις ανάγκες του ζώου που θα επιλέξετε. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να συμβάλλετε κι εσείς στο κόστος της διατροφής του, των ιατρικών εξετάσεων του, της φαρμακευτικής αγωγής για τυχόν θεραπεία, του εμβολιασμού, χάπια εσωτερικής και εξωτερικής αποπαρασίτωσης, κολάρο, λουρί βόλτας, ή ότι εσείς θεωρείτε απαραίτητο. Τα ζώα μας φιλοξενούνται σε σπίτια εθελοντών η σε πανσιόν. Κάποια ζουν καιρό μέσα κλουβιά και δύσκολα υιοθετούνται, μπορεί και να μην υιοθετηθούν και ΠΟΤΕ!

Υπάρχουν ζωάκια που είναι προχωρημένης ηλικίας, ανάπηρα, τυφλά, κακοποιημένα με ιδιαιτερότητα στον χαρακτήρα τους, και με μηδαμινές πιθανότητες υιοθεσίας. Δεν δυνατόν να γυρίσουν στο δρόμο, δεν θα επιβιώσουν.

Είναι πολύ σημαντική κάθε προσφορά σε τροφές και φάρμακα, αν χρειάζεται κάποιο από τα ζώα αυτά, ώστε η φιλοζωική να καταφέρει να τα συντηρεί. Μπορείτε να επισκέπτεστε το ζωάκι σας όσο συχνά θέλετε σε συνεννόηση μαζί μας. Μπορείτε να το φιλοξενείτε όσο θέλετε στο χώρο σας. Μπορείτε να το πηγαίνετε βόλτα, να το περιποιείστε, να του φέρνετε τροφή, τα φάρμακα που τυχόν πρέπει να λαμβάνει, ή ότι άλλο νομίζετε εσείς για να το κάνετε ευτυχισμένο! Ακόμη μπορείτε να βοηθήσετε στις κοινοποιήσεις του άλμπουμ του ώστε να βρει σύντομα την παντοτινή του οικογένεια. Μπορείτε ακόμα και να ψάξετε να του βρείτε ανάδοχη οικογένεια, που θα το αναλάβει! Αν βρεθεί η παντοτινή οικογένεια για το ζωάκι σας, τότε μπορείτε αν το επιθυμείτε να συνεχίσετε την εικονική υιοθεσία, με την επιλογή άλλου ζώου που χρειάζεται τη βοήθεια σας.

Δεν είναι δέσμευση η εικονική υιοθεσία αλλά είναι καθοριστική υποστήριξη ενός αδέσποτου φίλου σας για όσο καιρό εσείς μπορείτε!

Τα αδέσποτα έχουν ανάγκη τη βοήθεια όλων μας!

Για περισσότερες πληροφορίες με inbox- η στα τηλ. 6907180480 – 6976230701.

Φιλοζωικό Σωματείο “Η Αγία Βαρβάρα”