“Ψυχική ανθεκτικότητα στον καιρό της πανδημίας” – Εκδήλωση από την Ένωση Κρητών


Η Ένωση Κρητών Αγίας Βαρβάρας ” Η Μεγαλόνησος” καλεί όλα τα μέλη της σε μία επιμορφωτική ενημέρωση – συζήτηση με εξειδικευμένο ψυχολόγο από τον οργανισμό “Χαμόγελο του παιδιού” με θέμα την “Ψυχική ανθεκτικότητα στον καιρό της πανδημίας” .

Η συγκεκριμένη δράση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου και ώρα 17:00 – 18:30.

Περίληψη της εισήγησης:

“COVID-19: Η έννοια της ψυχικής ανθεκτικότητας”.

Ο νέος κορωνοϊός μας έχει φέρει αντιμέτωπους με μια νέα πραγματικότητα και βιώνουμε πρωτόγνωρες συνθήκες, οι οποίες έχουν επιφέρει σημαντικές αλλαγές και ενδέχεται να επιβαρύνουν την ψυχολογική μας υπόσταση. Οι άνθρωποι προσαρμόζονται σε νέες καταστάσεις εν μέρει χάρη στην ανθεκτικότητα και ζητούμενο πλέον είναι να καλλιεργήσουμε την “ψυχική μας ανθεκτικότητα” ενδυναμώνοντας τον εαυτό μας. Μέσω της συγκεκριμένης ομιλίας ψυχολόγος του οργανισμού “Χαμόγελο του παιδιού” απευθύνεται σε όλους, δίνοντάς τους βασικές συμβουλές – τεχνικές, προκειμένου να φροντίσουν οι ίδιοι τον εαυτό τους, ώστε να είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις νέες συνθήκες.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην διαδικτυακή συζήτηση, παρακαλούμε να μας ενημερώσουν (μέσω μηνύματος στο inbox της σελίδας της Ένωσης) ώστε να λάβουν οδηγίες σχετικά με τον τρόπο σύνδεσης στην πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης.

Ένωση Κρητών Αγίας Βαρβάρας “Η Μεγαλόνησος”