Σοβαρές καταγγελίες για το STUDIO από την κ. Φέγγη. Βα σιλάκος: “Θα πάω στον Εισαγγελέα”

Την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου αντιπροσωπεία δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης στο Δήμο, επισκέφθηκαν το STUDIO που υπάρχει στο Δημοτικό Ωδείο, προκειμένου να δουν εάν όσα ο δήμος έχει πληρώσει για τον εξοπλισμό του, έχουν παραλειφθεί κανονικά.

Το θέμα ξεκίνησε πριν ένα περίπου μήνα όταν η κ. Αλεξάνδρα Φέγγη, επικεφαλής της παράταξης “Πράξη Ευθύνης” κατήγγειλε στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας πως ενώ έχει εξοφληθεί το ποσόν της αγοράς του εξοπλισμού του STUDIO, αυτός δεν είχε παραληφθεί από το δήμο παρά το σχετικό “ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΟΣΟΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ” που έχει υπογραφεί από την αρμόδια επτροπή του Δήμου.

Το STUDIO επισκέφθηκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Αλεξάνδρα Φέγγη, Θεόδωρος Βασιλάκος, Ιωάννης Ανισσας και Δημήτρης  Σωτηρόπουλος, ενώ εκ μέρος της παράταξης της κ. Νίκης Σιαραμπή παρευρέθηκε το μέλος της ΔΗΚΕΑΒ κ. Χρήστος.Ανδρεόπουλος.

Πριν βρεθούν στο χώρο για τον σχετικό έλεγχο επισκεύθηκαν τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Ωδείου κ. Λευτέρη Καλκάνη στο γραφείο του και αντάλλαξαν απόψεις επί του θέματος.

Γεγονός είναι πως δεν ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί κανένας ουσιαστικός έλεγχος αφού στο πρωτόκολλο παραλαβής δεν αναφέρονται τα μηχανήματα (μικρόφωνα, κονσόλα, ακουστικά κτλ.) ποιών εταιρειών είναι, τι μοντέλα και άλλα ειδικά τεχνικά χαρακτηριστικά.

Παραδείγματος χάριν το Πρωτόκολλο Παραλαβής γράφει:

1 ΚΟΝΣΟΛΑ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗΣ

1 ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΦΩΝΗ

5 ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ κτλ.

Ο κ. Βασιλάκος δήλωσε πως θα απευθυνθεί στον Εισαγγελέα με βάση το πρωτόκολλο παραλαβής.

Η δε κ. Φέγγη υποστήριξε πως μέχρι πρόσφατα μια μικρή κονσόλα αυτή της φωτογραφίας ήταν στο STUDIO και πως μετά την καταγγελία της αντικαταστάθηκε από μία άλλη μεγαλύτερη.

Επίσης μας δήλωσε πως αύριο θα ζητήσει γραπτώς από το Δήμο να της δωθούν τα τιμολόγια των μηχανημάτων και άλλων συσκευών που έχουν παραληφθεί από το Δήμο.