» Η Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ κ. Νάντια Γιαννακοπούλου, επισκέφτηκε το Νοσοκομείο της πόλης μας

Η Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ κ. Νάντια Γιαννακοπούλου, επισκέφτηκε το Νοσοκομείο της πόλης μας

Νάντια Γιαννακοπούλου : “Η ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ, ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ”

Χθες πραγματοποίησα επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Αγ. Βαρβάρας, προκειμένου να ενημερωθώ τόσο από την διοίκηση όσο και από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για την κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο, τα προβλήματα που δυσχεραίνουν την ομαλή λειτουργία του νοσοκομείου και την εξυπηρέτηση των ασθενών που απευθύνονται στο εν λόγω νοσοκομείο όσο και τα μέτρα που έχουν ληφθεί, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα ιδιαίτερα αυξημένα κρούσματα κορωνοϊού στην περιφέρεια της Αττικής.

Στα πλαίσια της συνάντησης μου με την αναπληρώτρια Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Αγ. Βαρβάρας κα Φωτεινή Βρύνα, ενημερώθηκα για το άνοιγμα ειδικής πτέρυγας, η οποία θα νοσηλεύει αποκλειστικά ασθενείς Covid-19 με ήπια συμπτώματα. Αφού η αναπλ. Διοικήτρια με ξενάγησε στους νέους χώρους, που ανακαινίστηκαν και επανασυστήθηκαν με όλες τις προδιαγραφές, χάριν της έμπρακτης στήριξης από την ΥΠΕ, με ενημέρωσε πως πρόκειται να διατεθούν πενήντα δύο επιπλέον κλίνες και θα ενισχυθεί η νέα πτέρυγα με επιπλέον επικουρικό ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Τέλος πληροφορήθηκα πως η νέα αυτή πτέρυγα του Γενικού Νοσοκομείου Αγ. Βαρβάρας για την αντιμετώπιση των περιστατικών Covid-19 θα είναι σε άμεση και αγαστή συνεργασία με το “Αττικόν” Νοσοκομείο και το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Σε κάθε περίπτωση όμως, κατόπιν συζήτησης τόσο με το ιατρικό όσο και με το νοσηλευτικό προσωπικό, μου επισημάνθηκε πως οι ανάγκες του Νοσοκομείου δεν περιορίζονται μόνο στην αντιμετώπιση των περιστατικών Covid-19, αφού καθημερινά έρχονται αντιμέτωποι με βασικές ελλείψεις ιατρικού προσωπικού και ιατροφαρμακευτικού εξοπλισμού στα εξωτερικά ιατρεία, που καλούνται να αντιμετωπίσουν 180 με 200 επισκέψεις ημερησίως.

Πρέπει να υπάρξει επίσπευση των εργασιών, με επιπλέον ιατρικό προσωπικό σε όλους τους κλάδους που εξυπηρετεί το νοσοκομείο, και συγκεκριμένα με πρόσληψη επιπλέον γιατρών με ειδικότητα, ωτορινολαρυγγολόγου, γυναικολόγο, οφθαλμίατρο, ορθοπεδικό, παθολόγο, καρδιολόγο και παιδίατρο. Επιπρόσθετα είναι αναγκαίο να διασφαλιστούν οι συνθήκες ασφαλείας και υγειονομικής προστασίας εντός του νοσοκομείου μεταξύ νοσηλευτικού προσωπικού και ασθενών και μάλιστα πολύ συντομότερα από τα προβλεπόμενα μακροχρόνια χρονοδιαγράμματα.

Η εύρυθμη λειτουργία και η στήριξη του γενικού νοσοκομείου της Αγ. Βαρβάρας, που εξυπηρετεί τόσο μεγάλη μερίδα του πληθυσμού της Δυτικής Αθήνας είναι επιβεβλημένη.

Από την πλευρά μου, δεσμεύθηκα ότι θα σταθώ δίπλα στις ανάγκες του νοσοκομείου, σε αυτή την κρίσιμη χρονική συγκυρία, και πως θα αναδείξω όλα τα ζητήματα και σε επίπεδο Δήμων, αλλά και στη Βουλή μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

#kinima_allagis #προχωραμε #nea_allagi #me_nadia
Κίνημα Αλλαγής ΠΑΣΟΚ

Νάντια Γιαννακοπούλου

Did you like this? Share it:

© 2020 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!