Ξεκίνησε η εκδίκαση της μήνυσης Μίχου κατά Ρεμπή – Στο ακροατήριο η μήνυση Γιάγκα κατά Μίχου…

Ξεκίνησε εχθές η εκδίκαση της μήνυσης του Δημάρχου κ. Λάμπρου Μίχου κατά του π. Δημ. Συμβούλου κ. Γιώργου Ρεμπή.

Τη μήνυση έχει καταθέσει  κ. Μίχος, διότι όπως υποστηρίζει σε αυτή, ο κ. Ρεμπής ανάρτησε στο διαδίκτυο σχόλια συκοφαντικά για το πρόσωπό του.

Η δίκη θα συνεχιστεί την μεθεπομένη Παρασκευή 9 Οκτωβρίου.

Στη χθεσινή διαδικασία εξετάσθηκαν δύο μάρτυρες.

Όταν συνεχιστεί η Δίκη θα ακολουθήσουν και άλλοι μάρτυρες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑΓΚΑ ΚΑΤΑ ΜΙΧΟΥ

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, εχθές εκδόθηκε, απόφαση του Εισαγγελέα Εφετών σύμφωνα με την οποία γίνεται δεκτή η προσφυγή του κυρίου Γιάγκα και η υπόθεση της μήνυσης κατά του κ. Μίχου για συκοφαντική δυσφήμιση, παραπέμπεται για συζήτηση στο ακροατήριο.

Σημειώνεται ότι ο κ. Μίχος είχε ζητήσει από την εισαγγελέα πρωτοδικών, και είχε γίνει δεκτό το αίτημά του, να μπει η υπόθεση στο αρχείο.

Κατά της απόφασης της εισαγγελέως είχε προσφύγει ο κος Γιάγκας και δικαιώθηκε.

Η υπόθεση τώρα θα κριθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Υπενθυμίζουμε πως ο κ. Γιάγκας έχει καταθέσει και αγωγή κατά του κ. Μίχου, εκτός της παραπάνω μήνυσης, για τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε ο δήμαρχος σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τον Οκτώβριο του 2019 και οι οποίοι κατά τον κ. Γιάγκα ήταν συκοφαντικοί και προσβλητικοί για το πρόσωπό του.

Η αγωγή επρόκειτο να συζητηθεί στις 24 Σεπτεμβρίου, αλλά η πλευρά Μίχου ζήτησε και πήρε αναβολή, επειδή ο Συνήγορός του είχε άλλη υπόθεση στο ΣτΕ και έτσι θα συζητηθεί στις 7 Ιανουαρίου 2021.