Προοδευτική » Ξηλώθηκε – διαλύθηκε, η περίφραξη στο γηπεδάκι μπάσκετ, στον Προφήτην Ηλία – Το συρματόπλεγμα δεν άντεξε

Ξηλώθηκε – διαλύθηκε, η περίφραξη στο γηπεδάκι μπάσκετ, στον Προφήτην Ηλία – Το συρματόπλεγμα δεν άντεξε

Διαλύθηκε το συρματόπλεγμα με το οποίο περιφράχτηκε το γηπεδάκι μπάσκετ στην πλατεία του Προφήτη Ηλία, μέσα σε διάστημα λίγων μηνών, από τη χρήση του.

Ακατάλληλο αποδείχτηκε αφού από τις μπαλιές που καταλήγουν σε αυτό ή από την πίεση που δέχεται, αλλού έχει ξηλωθεί, αλλού έχει σπάσει και αλλού έχει φύγει από τη θέση του, δημιουργώντας επικίνδυνες παγίδες για τα παιδιά που παίζουν σε αυτό και για όσους περνούν δίπλα από αυτό.

Στο παρελθόν είχαμε αναφερθεί πάλι στο θέμα, αλλά μας αποστόμωσαν ορισμένοι με δημοσιεύματα του τύπου “ενισχυμένη περίφραξη” και άλλα φλιναφίματα.

Εκείνοι που κάνουν τις μελέτες των έργων δεν κατανοούν πως η περίφραξη ενός γηπέδου που θα δέχεται μπαλιές ή προσκρούσεις των παικτών, πρέπει να είναι ειδικό και να μη θυμίζει κοτετσόσυρμα, όσον αφορά την αντοχή του στις μπαλιές;

Αυτά είναι τα έργα που παραδίδουν οι εργολάβοι, βάσει των μελετών και ο Δήμος τα δίνει στα παιδιά μας για χρήση;

Να  προβληματιστεί ο Δήμος για τα έργα που κατασκευάζονται και ας διπλοελέγχει τις μελέτες που γίνονται και τα υλικά που έχουν επιλεγεί χρησιμοποιούνται σε αυτά.

Ας πάει τέλος πάντων κάποιος να φτιάξει την περίφραξη, έως ότου αποφασιστεί η αντικατάστασή της.

Η κατάσταση θυμίζει τις ξύλινες περιφράξεις στις παιδικές χαρές.

Άλλη μεγάλη επιτυχία.

Συγχαρητήρια!!!

Did you like this? Share it:

© 2020 Προοδευτική. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!