Παράπονα συμπολίτισσάς μας για κυλιόμενες σκάλες και ασανσέρ του σταθμού μετρό “ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ”

Τα παράπονά της, μας μεταφέρει σχετικά με τη λειτουργία των κυλιόμενων σκαλών και του ασανσέρ του σταθμού μετρό στην πλατεία Παναγίας Ελεούσας της πόλης μας “ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ”, αναγνώστριά μας με ηλεκτρονική επιστολή της εχθές:

“προς την εφημερίδα Προοδευτική.

Επικοινωνώ μαζί σας γιατί θεωρώ ότι τα παράπονα των δημοτών δεν φτάνουν στα αυτιά των υπευθύνων. Όποιοι και αν είναι αυτοί.

Έχω χρησιμοποιήσει το μετρό από τον σταθμό “Αγ. Βαρβάρα” προς διάφορους προορισμούς και δυστυχώς, παρά το γεγονός ότι είναι ένας καινούργιος σταθμός, έχει συχνά προβλήματα.

Πριν δύο περίπου εβδομάδες, οι ιμάντες του ασανσέρ από την έξοδο προς τα εκδοτήρια έτριζαν επικίνδυνα ενώ οι σκάλες από το ίδιο σημείο κυλούσαν εκνευριστικά αργά.

Σήμερα ημέρα Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου οι κυλιόμενες σκάλες από τα εκδοτήρια προς την έξοδο δε λειτουργούσαν καθόλου. Είναι απαράδεκτη η κατάσταση, δεδομένου ότι είναι ένας νέος σταθμός που χρησιμοποιείται από αρκετό κόσμο καθημερινά για να πάει στη δουλειά του, και ο χρόνος λειτουργίας του είναι μικρός για να παρουσιάζει τέτοια προβλήματα.

Ακούει κανείς; Ή και πάλι ο ” κανείς” είναι ο Χατζηπετρής…

Πρόκειται για την μετακίνηση και την ασφάλεια των επιβατών.

Λίγη υπευθυνότητα δεν θα έβλαπτε.

Π. Π.”