Ένα και να καίει – Η ΑΠΕ τον ΑΡΗ Πετρούπολης – Εγκαίνια της έδρας με τρείς βαθμούς

Με γκολ του ΑντώνηΤσαγκάρη στο 40΄, η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ πήρε πολύτιμη νίκη επί του Άρη Πετρούπολης, στο γήπεδο στα Ριμινίτικα, εγκαινιάζοντας την επαναλειτουργία του μετά από δύο δεκαετίες περίπου, το απόγευμα του Σαββάτου 26 Σεπτεμβρίου.

Η ομάδα μας απέναντι σε έναν έμπειρο αντίπαλο έδειξε χαρακτήρα με τους παίκτες της να καλύπτουν τις όποιες αδυναμίες τους με την ψυχή τους και ικανοποίησε τους δεκάδες οπαδούς της.

Σημειώνουμε πως οι φίλαθλοι καθώς έμπαιναν στο γήπεδο περνούσαν από θερμομέτρηση.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο σε όλη τη διάρκεια, με εξαίρεση ένα δεκάλεπτο στο Β΄ ημίχρονο μεταξύ 70΄ και 80΄κατά το οποίο οι φιλοξενούμενοι τα έδωσαν όλα προκειμένου να ισοφαρίσουν το σκορ.

Οι έγκαιρες επεμβάσεις του τερματοφύλακα της ΑΠΕ, αυτό το διάστημα έδωσε αέρα στους αθλητές της ΑΠΕ οι οποίοι με αξιώσεις έφτασαν πολύ κοντά να διπλασιάσουν τα τέρματα της ομάδας μας.

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή, ο οποίος έκανε κατά την άποψη μας κατάχρηση στις κίτρινες κάρτες, βρήκε την ΑΠΕ νικήτρια η οποία μετράει τους τρεις πρώτους βαθμούς της στο πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣΑ…

ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ (Νίκος Κουνάδης): Ξυδιάς, Κουτσαγγέλης, Πουρίκης, Σέχου Γ., Φειδαίος, Καλουδιώτης, Τσαγκάρης (90΄ Σαμπάνης), Κατσικανταής (65΄ Μαζμανίδης), Σέχου Σ. (70΄ Διαμαντίδης), Γιαννόπουλος (65΄ Δράμης), Μπάκας Αλ.

Δύο παρατηρήσεις εκτός αγώνα:

1ον) πρόσφατα γράφαμε πως πρέπει να τοποθετηθεί φιλέ στην πλευρά του πρανές γιατί θα χάνουμε μπάλες. Τρεις φορές η μπάλα βγήκε εκτός γηπέδου και βρέθηκαν δύο μπάλες. Η τρίτη αγνοείται και

2ον) κάποιος πρέπει να πει στους φιλάθλους που βρίσκονται εκτός γηπέδου στο βουνό να μην ανάβουν φωτοβολίδες, γιατί με το αεράκι που φυσούσε δεν ήταν απίθανο, άθελά τους να έβαζαν φωτιά στο δάσος.