» “Κλάταρε” η υπηρεσία καθαριότητας, από τα πολλά αντικείμενα στους δρόμους

“Κλάταρε” η υπηρεσία καθαριότητας, από τα πολλά αντικείμενα στους δρόμους

Σημάδια “κλαταρίσματος” δείχνει τις τελευταίες ημέρες η υπηρεσία καθαριότητας αφού δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες της πόλης και τους συμπολίτες μας που σωρηδόν συνεχίζουν να βγάζουν σε πλατείες, γωνίες, πεζοδρόμια και δρόμους συνεχώς αντικείμενα για πέταμα.

Η υπηρεσία παρ΄ ότι έχει ενισχυθεί με προσωπικό δεν δείχνει ικανή να μαζεύει τα “αμάζευτα” τα οποία πολλαπλασιάζονται, όσο δε μαζεύονται.

Κατανοώντας τις δυσκολίες, στο παρών δημοσίευμά μας βάζουμε φωτογραφίες μόνο από δύο νέα στέκια με τέτοιες σαβούρες και ορισμένα που βρίσκονται αμάζευτα εδώ και ημέρες στην οδό Αρχιμήδους, στην Ευξείνου Πόντου και στην οδό Αριστοφάνους.

Τα καινούργια και μπόλικα βρίσκονται στην οδό Παπαδιαμάντη, στην Π. Π. Γερμανού και τα άλλα στην οδό Κισσάμου.

Ας ελπίσουμε πως εκείνοι που βγάζουν προγράμματα και δρομολόγια θα τα καταφέρουν να συντονίσουν τις ομάδες εργασίας σχετικά…

Εμείς θα είμαστε πλάϊ τους, αρωγοί στις προσπάθειες των απλών εργαζομένων που τους τρώει το λιοπύρι και οι δύσκολες καταστάσεις, αγόγγυστα…

Φυσικά υπάρχει και ένα στρώμα παρατημένο στο πεζοδρόμιο της Παπαδιαμάντη στο Α΄ Γυμνάσιο, αμάζευτο κι αυτό…

Did you like this? Share it:

© 2020 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!