Αναβλήθηκε η συζήτηση της Αγωγής Γιάγκα κατά Μίχου – Οι αγωγές και μηνύσεις που ακολουθούν…

Αναβλήθηκε πριν λίγη ώρα η συζήτηση της Αγωγής του κ. Γιάγκα κατά του δημάρχου κ. Μίχου, για τις 7 Ιανουαρίου 2021.

Η αναβολή δόθηκε, μετά από αίτημα της πλευράς Μίχου, επειδή ο συνήγορος του δημάρχου είχε άλλη υπόθεση στο Συμβούλιο της Επικρατείας και δεν μπορούσε να παραβρεθεί, καταθέτοντας και σχετικά έγγραφα, στο προεδρείο.

Την αγωγή κατά του  δημάρχου έχει καταθέσει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ” επειδή κατά διάρκεια συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, ο κ. Μίχος, τον αποκάλεσε με συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς, όπως υποστηρίζει ο κ. Γιάγκας.

Η πλευρά του κ. Γιάγκα, δια της δικηγόρου του κ. Δήμητρας Βισκαδουράκη, ζήτησε τη συζήτηση της υπόθεσης υποστηρίζοντας πως ακόμα και σήμερα υπάρχει στο διαδίκτυο η συζήτηση και ακούγονται οι προσβλητικοί, κατά τον κ. Γιάγκα, χαρακτηρισμοί κατά του προσώπου του.

Η Πρόεδρος τελικά έδωσε την αναβολή που ζήτησε η πλευρά Μίχου, αφού η υπόθεση ήταν πρωτοεισακτέα, όπως πληροφορηθήκαμε.

Στο Δικαστήριο δεν προσήλθε ο κ. Μίχος, παρόν όμως ήταν ο Γραμματέας του Δήμου κ. Ραγκούσης.

Στη φωτογραφία μας ο κ. Γιάγκας με τη συνήγορό του και συνεργάτη της και τα στελέχη της παράταξής του κ.κ. Κωνσταντίνο Παϊτέρη, Μαρία Παπαδάκου και τη Δημοτική Σύμβουλο κ. Σταυρούλα Μπαντούνα, έξω από την αίθουσα που θα συζητιόταν η υπόθεση.

Υπενθυμίζουμε πως υπάρχουν μία σειρά από αγωγές και μηνύσεις το επόμενο διάστημα μεταξύ πολιτικών προσώπων του Δήμου μας. (Δες αναλυτικότερο ρεπορτάζ που ακολουθεί)