» Λειτουργεί το συσσίτιο της ενορίας του Ιερού Ναού Παναγίας Ελεούσης

Λειτουργεί το συσσίτιο της ενορίας του Ιερού Ναού Παναγίας Ελεούσης

Με τη βοήθεια του Θεού κ της Παναγίας μας ήδη λειτουργεί το συσσίτιο της ενορίας μας.

Καθημερινά προσέρχονται πολλοί ενδεείς συνάνθρωποί μας ζητώντας βοήθεια απο την εκκλησία μας…στόχος μας ήταν και είναι να μην μείνει κανείς χωρίς ένα πιάτο φαγητό .

Δοξάζουμε τον Πανάγαθο Θεό που υπάρχουν εθελοντές που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον αγώνα αυτό της φιλανθρωπίας καταφέρνοντας να ανακουφίζεται η ανάγκη όλων των συναθρώπων που προσέρχονται σε εμας. Με τις ευλογίες του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.Αλεξίου διανέμονται καθημερινά 100 μερίδες φαγητού.

Ευχαριστία οφείλουμε στον δήμαρχο Αγ. Βαρβάρας κ. Λάμπρο Μίχο για την στήριξη του στο έργο μας αλλά και στον αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Σωτηρόπουλο που βρίσκεται πάντα δίπλα μας και μας στηρίζει ανιδιοτελώς.

Ενα μεγάλο “ευχαριστώ” στην τράπεζα τροφίμων της κα. Βασιλοπούλου που κάθε εβδομάδα μας ενισχύει με βασικά αγαθά.

Ο βασικός κορμός της λειτουργίας του συσσιτίου μας όμως είστε όλοι εσείς, οι πιστοί χριστιανοί, που καθημερινά αποδεικνύετε περίτρανα πως η αγάπη στον πλησίον μας είναι προτεραιότητα. Σας ευχαριστούμε ολόψυχα που είτε με τρόφιμα είτε με χρήματα που διαθέτετε για το σκοπό αυτό υλοποιείται ο αρχικός μας στόχος!

Ο Κύριος να ευλογεί όλους μας χαρίζοντας υγεία στις δύσκολες εποχές που ζούμε!

Ιερός Ναός Παναγίας Ελεούσης

Did you like this? Share it:

© 2020 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!