Συμπολίτισσά μας προπονήτρια στην Ακαδημία Γυναικείου Ποδοσφαίρου “ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ”

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Θριάμβου Χαϊδαρίου πήρε σάρκα και οστά μόλις το καλοκαίρι του 2019 και αμέσως συμμετείχε στη Γ Γυναικών πρωτάθλημα που διεξάγεται υπό την αιγίδα της ΕΠΟ.

Υπάρχουν πολλά κορίτσια από την κάτω Αγία Βαρβάρα, που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο…..

Ένα από αυτά είναι η Σμαράγδα Δεμπεγιώτου, η οποία έπαιζε ποδόσφαιρο από μικρή (τερματοφύλακας), μαζί με τη δίδυμη αδελφή της Νατάσσα (σέντερ φορ).

Η διοίκηση του Θριάμβου ήρθε σε επαφή και συμφώνησε με τη προπονήτρια Δεμπεγιώτου Σμαράγδα καταξιωμένη στο χώρο και μορφή και κατάφερε σε χρόνο ρεκόρ το ακατόρθωτο!

Να πάρει στο ρόστερ της 25 παίκτριες μόνο με την αναγγελία έναρξης γυναικείας ομάδας και συμμετοχής της στο πρωτάθλημα δίχως να χαλάσει για μετεγγραφές χρήματα.

Οι παίκτριες είχαν συνεργαστεί στη πλειοψηφία τους με τη προπονήτρια σε προηγούμενες ομάδες.

Η αρχή έγινε… Με πολύ κόπο και αθόρυβη δουλειά το ταξίδι ξεκίνησε και έμελε να γίνει ανέλπιστα λαμπερό τόσο στην αγωνιστική του παρουσία με ποιότητα, που κατάφερε να φτάσει στη πρώτη θέση του ομίλου και μαζί με συναγωνιζόμενο σωματείο του ομίλου να έρθουν πρώτοι σε εικόνα παρουσίας και ήθους από το σύνολο όσων απαρτίζουν αυτή τη ξεχωριστή ομάδα με πιστούς φιλάθλους, κερδίζοντας τις εντυπώσεις όχι μόνο στο Χαϊδάρι αλλά και πανελληνίως!

Το θαυμάσιο κλίμα που επικρατεί στην ομάδα φαίνεται σε όποιον έρθει κοντά μας, αμέσως.

 

Η ομαδικότητα και η διάθεση για κάτι ξεχωριστό είναι τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα μας Η παρουσία όλων είναι εξαιρετική με γνώμονα τη προσφορά στον αθλητισμό!

Φέτος που η γυναικεία ομάδα θα συμμετέχει στο επίσημο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής της ΕΠΟ ξεκίνησε και τη δημιουργία Ακαδημία μικρών κοριτσιών ηλικίας από 5- 12 χρονών.