» Δωρεά της Ένωσης Ροταριανών Ομίλων στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου της πόλης μας

Δωρεά της Ένωσης Ροταριανών Ομίλων στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου της πόλης μας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2ης Υ.Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ
Γ.Ν.Ν.Π. «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» –
Γ.Ν.Δ.Α. «Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ:21/9/20

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑΣ
Ταχ. Δ/νση: Δωδεκανήσου 1
ΤΚ: 123 51 Αγία Βαρβάρα
Τηλ:213-2073257 /3258
Fax:213-2073140
E-mail: nosdytat@otenet.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τετάρτη 09-09-2020 παρεδόθη στο Γενικό Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής «Η Αγία Βαρβάρα» δωρεά από τον τέως Διοικητή Ένωσης Ροταριανών Ομίλων 2470 Περιφέρεια Διεθνούς Ρόταρυ κ Θοδωρή Πανάγο ένας (1) Φορητός Αναπνευστήρας MEDUMAT ST 2 & LIFE BASE LIGHT XS για την κάλυψη των αναγκών του Νοσοκομείου μας.

Κατά την παράδοση παραβρέθηκαν ο τέως Διοικητής κ. Θοδωρή Πανάγο Περιφερ. 2470 Διεθνούς Ρόταρυ, ο κ. Κοσμάς Χουτουριάδης προηγούμενος Διοικητής και η κα Μαρίζα Οικονόμου εψηφισμένη Διοικήτρια και Υποδιοικήτρια της 1ης ΥΠΕ.

Ο νέος αυτός ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός είναι κατάλληλος για βραχεία νοσηλεία βαρέως πασχόντων ασθενών και έτσι θα καλύπτει σε μεγάλο βαθμό τις ανάγκες που προκύπτουν στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού, στην Παθολογική κλινική Covid-19 και στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία του νοσοκομείου μας. Με την σπουδαία αυτή δωρεά της Ένωσης Ροταριανών Ομίλων αναβαθμίζεται η παροχή Υπηρεσιών Υγείας του Νοσοκομείου μας προς τους πολίτες των Δήμων της ευρύτερης περιοχής.

Did you like this? Share it:

© 2020 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!