Συνεχίζονται τα προβλήματα στις ξύλινες περιφράξεις των παιδικών χαρών…

Γράφαμε παλαιότερα αλλά και πολύ πρόσφατα πως οι ξύλινες περιφράξεις οι οποίες επιλέχτηκαν για τις παιδικές χαρές της πόλης μας δεν ήταν η καλύτερη επιλογή υλικού.

Πολύ συχνά, η επισήμανσή μας αυτή δικαιώνεται αφού οι ζημιές στις πόρτες  που κάναμε ιδιαίτερη αναφορά παρουσιάζονται προβλήματα, όπως και στα υπόλοιπα μέρη των περιφράξεων.

Σειρά έχει το ένα φύλλο από τα δύο στην είσοδο της παιδικής χαράς που βρίσκεται πίσω από το παρεκκλήσιο της Αγίας Σοφίας.

Το ένα φύλλο δεν υπάρχει πλέον και το δοκάρι στο οποίο ήταν βιδωμένο έχει κομματιαστεί…

Γράφαμε σχετικά παλαιότερα:

Επίσης μεγάλο κομμάτι από την περίφραξη της παιδικής χαράς στο ‘Αλσος “ΜΗΤΕΡΑ” από την πλευρά προς το σχολικό συγκρότημα έχει φύγει από τη θέση της και σπασμένο βρίσκεται στο έδαφος, ενώ υπάρχει μεγάλο κενό – ύψος της παιδικής χαράς από το έδαφος και εάν πέσει παιδί θα τραυματιστεί σοβαρά, όπως και μεγαλύτερος συνοδός του.

Η Δημοτική Αρχή παρά τα επανειλημμένα δημοσιεύματά μας και τα επίσης περισσότερα σπασίματα αυτών των περιφράξεων, δεν έχουμε πληροφορηθεί πως θα προβεί στην αντικατάσταση αυτών των περιφράξεων με άλλο υλικό από αυτό που επιλέχτηκε αρχικά…

Μιλάμε για την ασφάλεια των μικρών παιδιών, μη ξεχνιόμαστε…