Κλείνει η Γέφυρα στα οχήματα, για έξι περίπου εβδομάδες- Αλλάζει η συγκοινωνία

Δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια η απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, σύμφωνα με την οποία τροποποιείται η κυκλοφορία στις οδούς Αφροδίτης και Στέφανου Σαράφη, για την κατασκευή αγωγού στους παραπάνω δρόμους.

Όταν προ δεκαμήνου η εφημερίδα μας έγραφε να πέσουν οι ζητωκραυγές και οι τόνοι, διότι η γέφυρα θα κλείσει πάλι, τουλάχιστον για τα λεωφορεία, ορισμένοι φανατικοί μας κατηγορούσαν για ανάρτηση αναληθών ειδήσεων και πως τα γράφαμε τότε για να μειώσουμε την επιτυχία διέλευσης των λεωφορείων από την πολύπαθη γέφυρα.

Δεν είναι τυχαίο πως ενώ η γέφυρα άνοιξε, οι τσιμεντένιοι όγκοι δεν απομακρύνθηκαν από αυτήν, αλλά απλά παραμερίστηκαν, όπως γράφαμε και τότε (διακρίνονται και στις δύο φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, κάτω αριστερά).

Σύντομα προβλέπεται λοιπόν η γέφυρα να κλείσει ξανά για διάστημα περίπου 6 εβδομάδων για το έργο το οποίο γράφαμε και γράφουμε πως είναι αναγκαίο να γίνει.

Γράφαμε επίσης πως η αλλαγή του δρομολογίου των λεωφορείων θα δώσει την ευχέρεια χρόνου στο Δήμου να κατασκευάσει και να τοποθετήσει στέγαστρα στις στάσεις απ΄όπου λείπουν, πρόταση η οποία εξακολουθεί να ισχύει.

Σύντομα θα ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας για την ημερομηνία εφαρμογής του μέτρου και της έναρξης των εργασιών κατασκευής του αγωγού.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ