Ο Ανδρέας Λεωτσάκος γενέθλια και επίσκεψη στον Ι. Ν. Παναγίας Ελεούσας

Μία ακόμη δημιουργική και γεμάτη μέρα στην Περιφερειακή Ενότητα του Δυτικού Τομέα Αθηνών…

Σήμερα 8 Σεπτεμβρίου γιορτάζουμε τη γέννηση της Θεοτόκου.

Το πρωί παραστάθηκα στη θεία λειτουργία του Ιερού Ναού Αγίας Ελεούσας στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας, όπου εκπροσώπησα τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιωργο Πατούλη.

Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας, ακολούθησαν συναντήσεις με αιρετούς και στελέχη για τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν την Περιφέρεια. Στο πλαίσιο αυτό, ακολούθως επισκέφθηκα αφενός τον αντιδήμαρχο Πετρούπολης για θέματα ανακύκλωσης και αφετέρου το Διευθυντή Αγροτικής Οικονομίας, τον οποίο ευχαρίστησα για την καινοτομία να ειδοποιούνται ηλεκτρονικά οι μελισσοκόμοι για τον ημερήσιο χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς.

Κάθε εκσυγχρονισμός διαδικασιών που βελτιώνει εν τέλει την ποιότητα ζωής των πολιτών προσδίδει αξία στο έργο της Αυτοδιοίκησης. Επίσης, συναντήθηκα με τον Αναπληρωτή Πρόεδρο του Μητροπολιτικού Πάρκου Αντώνης Τρίτσης, με τον οποίο συζητήθηκαν τρέχοντα θέματα για επίλυση.

Μεταξύ των συσκέψεων ήρθε η έκπληξη για ευχές από τους συνεργάτες μου για τα γενέθλιά μου. Η μέρα συνεχίζει δημιουργικά με τηλεδιασκέψεις και συσκέψεις.

Σας ευχαριστώ όλους.

Παγκόσμια ειρήνη…

Ανδρέας Λεωτσάκος