Ηττήθηκε με 2 – 0 η ΑΠΕ από την “ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ” στα Ριμινίτικα, σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας

Με σκορ 2 – 0 ηττήθηκε η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου κόντρα στην ομάδα της ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ, η οποία αγωνίζεται στην Α΄ Κατηγορία Πειραιά και εμφανίζεται ως φαβορί για την θέση του πρωταθλητή στο γειτονικό μας πρωτάθλημα.

Και οι δύο ομάδες κυνήγησαν την νίκη σε ένα μοιρασμένο αγώνα με τους Πόντιους να εμφανίζονται πιό αποτελεσματικοί από τους παίκτες μας και με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο να φεύγουν με το θετικό για εκείνους αποτέλεσμα.

Το ένα μηδέν σημειώθηκε στο 30΄με σουτ βολέ έξω από την περιοχή, που δεν άφηνε περιθώρια αντίδρασης του γκολκίπερ της ΑΠΕ.

Το δεύτερο τέρμα οι φιλοξενούμενοι το πέτυχαν με κεφαλιά έξω από την περιοχή με την μπάλα να διαγράφει ιδιαίτερη τροχιά και να “κρεμάει” τον τερματοφύλακα της ΑΠΕ στο 50΄.

Στο πρώτο ημίχρονο το πάθος ήταν τέτοιο από τους παίκτες και των δύο ομάδων, αφού τρεις τουλάχιστον φορές ο αγώνας διεκόπη για να ηρεμήσουν οι αθλητές.

Η ομάδα των Ποντίων είχε δύο δοκάρια και η ΑΠΕ ένα, ενώ και οι δύο ομάδες έχασαν ευκαιρίες να σημειώσουν τέρματα.

Θετικό στοιχείο της ΑΠΕ ήταν η καλή φυσική κατάσταση που έδειξαν πως διαθέτουν οι παίκτες δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και η όρεξη για μπάλα, αφού ακόμα και στο τελευταίο λεπτό του αγώνα δεν το είχαν βάλει κάτω και κυνήγαγαν το τόπι…

Η παρουσία δεκάδων οπαδών της ομάδας μας έδωσε ευχάριστο μήνυμα για τη συμπαράσταση της ΑΠΕ.

Οι χαλασμένοι σε μεγάλο ποσοστό προβολείς αρνητικό στο γήπεδο, το οποίο κούρασε παίκτες και οπαδούς, αφού η σκουρόχρωμη μπάλα μετά δυσκολίας διακρίνονταν.

Η παρουσία του π. Διεθνή άσσου της Εθνικής ομάδας Χρήστου Πατσατζόγλου, ήταν ευχάριστη και δέχτηκε φιλοφρονήσεις απ΄ όσους τον αντελήφθηκαν, αφού κανείς δεν ξεχνά πως ο παλαιός ποδοσφαιριστής φόρεσε την φανέλα της ΑΠΕ, πριν διακριθεί στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου, με αποκορύφωμα την ομάδα του Ολυμπιακού σε συλλογικό επίπεδο.