Στη Διαύγεια η αντικατάσταση του χλοοτάπητα του προαυλίου του 4ου Νηπιαγωγείου

Πρώτη εικόνα των νέων γονέων οι οποίοι επισκέπτονται το 4ο Νηπιαγωγείο της πόλης μας, είναι η κατάσταση του συνθετικού χλοοτάπητα του προαυλίου, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είναι σε κακή κατάσταση και επικίνδυνος για ατυχήματα των μικρών νηπίων όταν εκείνα θα παίζουν στα διαλείμματα, παρά την μεγάλη προσοχή και επιμέλεια του εκπαιδευτικού προσωπικού.

Ο χλοοτάπητας έχει ξεκολλήσει και όταν φυσούν ισχυροί άνεμοι το παρασύρουν από το έδαφος, όπως φαίνεται και στην παραπάνω φωτογραφία μας.

Σχετικά γράφαμε και πέρυσι και πετύχαμε  σαν εφημερίδα, με τα συνεχή δημοσιεύματά μας και την καταγραφή των αιτημάτων των γονέων,  την τοποθέτηση δύο σωλήνων  PVC οι οποίοι διοχετεύουν τα νερά που λίμναζαν στα χωμάτινα σημεία του προαυλίου, από αυτά στο δρόμο, διάφορες άλλες επισκευές (στέγαστρο, βαψίματα κλπ) και την δέσμευση του Αντιδήμαρχου κ. Σωτηρόπουλου πως θα επισκευαστεί το προαύλιο με την αντικατάσταση και σωστή τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα.

Η επισκευή επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις διακοπές του περασμένου Πάσχα, η εμφάνιση όμως του κορωνοϊού ανέτρεψε τα σχέδια και δεν έγινε δυνατή η αντικατάσταση του τάπητα.

Δυστυχώς δεν πραγματοποιήθηκε ούτε το καλοκαίρι που πέρασε.

Πληροφορηθήκαμε πάντως πως η απόφαση για το έργο έχει αναρτηθεί στην διαύγεια του Δήμου και όταν ολοκληρωθούν τα προβλεπόμενα γραφειοκρατικά θα πραγματοποιηθεί…

Πιθανή ημερομηνία οι διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς…