Το πλακόστρωτο επί της Γούναρη ας επισκευαστεί πριν ανοίξουν τα Σχολεία…

Αρκετές φορές στο παρελθόν έχουμε κάνει αναφορά στον πλακόστρωτο πεζόδρομο “ΔΙΟΜΗΔΗ ΚΟΜΝΗΝΟΥ” και την άσκημη κατάσταση που έχει περιέλθει αφού πολλές πλάκες έχουν ξεκολλήσει και έχει γίνει επικίνδυνος, εκτός της άσχημης εμφάνισής του, για πεζούς, αλλά και για τα λάστιχα των οχημάτων των μονίμων κατοίκων.

Ο πεζόδρομος ένα πολύ ωραίο πέρασμα ανάμεσα στο Πάρκο “ΜΗΤΕΡΑ” το Σχολικό συγκρότημα και τις κατοικίες συμπολιτών μας, δυστυχώς όσο δεν επισκευάζεται σωστά θα καταντήσει αδιάβατος για μικρούς και μεγάλους.

Σημειώνουμε πως από αυτόν οι κάτοικοι έχουν πρόσβαση στην Ελ. Βενιζέλου και οι μαθητές στα σχολεία τους.

Μάλιστα το πλακόστρωτο επί της Γούναρη το χρησιμοποιούν προς τα σχολεία δεκάδες μαθητές καθημερινά και από αυτό λείπουν πλάκες και είναι ανώμαλος.

Καταλαβαίνουμε πως σαν έργο είναι μεγαλόπνοο να επισκευαστεί και πολυέξοδο. Πρέπει όμως να πραγματοποιηθεί.

Το κομμάτι όμως αυτό επί της Γούναρη, το οποίο ενώνεται με τον κυρίως πεζόδρομο,  25 μόλις μέτρα όλο κι όλο, καλό θα ήταν πριν ξεκινήσουν τα σχολεία, να επισκευαστεί. 

Δέκα ημέρες που απομένουν για να κτυπήσει το κουδούνι των σχολείων, μπορεί να ακούγεται λίγος σαν χρόνος, ίσως και να είναι έτσι.

Για μια δημοτική Αρχή όμως που προβάλλεται και διαφημίζεται από φιλικά προς αυτήν Μέσα ενημέρωσης, για την αποφασιστικότητα και ταχύτητα να λύνει προβλήματα, ο χρόνος φτάνει και περισσεύει…