» Φάρμακα και υγειονομικό υλικό για τους πληγέντες της Βηρυτού από την Περιφερειακή Ενότητα του Δυτικού Τομέα Αθηνών

Φάρμακα και υγειονομικό υλικό για τους πληγέντες της Βηρυτού από την Περιφερειακή Ενότητα του Δυτικού Τομέα Αθηνών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Δράση συγκέντρωσης φαρμάκων και υγειονομικού υλικού για τους πληγέντες της Βηρυτού στην Περιφερειακή Ενότητα του Δυτικού Τομέα Αθηνών»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 13 Αυγούστου η δράση συγκέντρωσης φαρμάκων και υγειονομικού υλικού για τους πληγέντες της Βηρυτού, που διοργάνωσε το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και με την υποστήριξη της Πρεσβείας του Λιβάνου στην Αθήνα.

Πιο συγκεκριμένα, πολίτες του Δυτικού Τομέα προσήλθαν στο Δημαρχείο Περιστερίου και στο σταθμό του μετρό Αιγάλεω «δίνοντας το παρών» σε αυτήν την εκδήλωση αλληλεγγύης και προσφοράς. Με τη συμμετοχή και τη συνεισφορά τους, προσφέροντας φάρμακα και υγειονομικό υλικό, δήλωσαν έμπρακτα τη συμπαράστασή τους, την αλληλεγγύη τους, καθώς και τη στήριξή τους στο λαό του Λιβάνου.

Στην παραπάνω κοινωνική δράση παρευρέθησαν ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, ο δήμαρχος Περιστερίου Α. Παχατουρίδης και δημοτικοί σύμβουλοι των δύο δήμων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Α. Λεωτσάκος εξέφρασε τα συλλυπητήρια του προς το δοκιμαζόμενο λαό του Λιβάνου και τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση των τραυματιών.

Ευχαρίστησε μέσα από τα βάθη της καρδιάς του τους πολίτες της Δυτικής Αθήνας για τη συστράτευσή τους, το ζήλο που επέδειξαν για τη συμμετοχή τους και σε αυτήν την ανθρωπιστική δράση, σε μια ακόμη δύσκολη συγκυρία για την ανθρωπότητα.

Did you like this? Share it:

© 2020 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!