Βαριά φορτηγά μέσα από τις γειτονιές της πόλης μας

Συμπολίτης μας, μας έστειλε το παρακάτω θέμα μέσω email, το οποίο αφορά τη διέλευση των βαριών φορτηγών που κουβαλάνε μπάζα από το εργοτάξιο του ΜΕΤΡΟ, μέσα από διάφορους δρόμους της πόλης μας.

Το κείμενο έχει ως εξής:

Εδώ και αρκετές ήμερες για κάποιο ανεξήγητο λόγο υπάρχει μια μεγάλη αναταραχή και ανομία στον χώρο του εργοταξίου του αττικό μετρό που διέρχεται την πόλη μας. Χωρίς να υπολογίζουν νόμους και περιορισμούς και με την περίεργη ανοχή της διοίκησης του Δήμου;

Η πόλη μας έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο εργοτάξιο καθώς τα βαρέα οχήματα που μεταφέρουν υλικά από την εκσκαφή της σήραγγας χρησιμοποιούν όλους τους δρόμους της περιοχής για να έρθουν η να φύγουν από το εργοτάξιο χωρίς να πειθαρχούν στις υποδείξεις και στις σημάνσεις για είσοδο και έξοδο μόνο από την διαδρομή Βενιζέλου προς Ιερά Οδό και μόνο!

Το αποτέλεσμα είναι ο κίνδυνος που διατρέχουν οι κάτοικοι και η περιουσία τους καθώς οι δρόμοι σε ορισμένα σημεία είναι στενοί και υπάρχει πάντα ο κίνδυνος ατυχήματος η κάτι χειρότερο.

Επιτέλους η δημοτική αρχή θα πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να επιβάλει την νομιμότητα με κάθε τρόπο ακόμα και επιβάλλοντας πρόστιμα για παραβάσεις και καταστροφές, ακόμα και η ζημιά στην αρχή της Σαράφη να είναι συνέπεια της ανεξέλεγκτης μετακίνησης αυτών των βαρέων οχημάτων καθώς εκείνο το σημείο μέχρι πρότινος ήταν σημείο εισόδου από αυτά τα βαριά οχήματα.

Α.Φ.