» “ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ”: “Λόγια του αέρα αποδεικνύονται οι υποσχέσεις της Δημοτικής αρχής…”

“ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ”: “Λόγια του αέρα αποδεικνύονται οι υποσχέσεις της Δημοτικής αρχής…”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 4/8/2020

ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ.

Λόγια του αέρα αποδεικνύονται οι υποσχέσεις της Δημοτικής αρχής για την αξιοποίηση του χώρου της ΒΙΟΧΡΩΜ και τη δημιουργία Ακαδημίας Τεχνών και πολιτιστικού πολυχώρου.

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 29ης Ιουλίου ψηφίστηκε από τους Δημοτικούς Συμβούλους της Δημοτικής Αρχής και του κ. Βασιλάκου η παράταση μίσθωσης ακινήτου στην εταιρεία ΑΒΑΞ για ένα, συν ένα χρόνο.

Ουσιαστικά στα τρία, το λιγότερο, από τα τέσσερα χρόνια της δημοτικής περιόδου δεν πρόκειται να υλοποιηθεί κανένα μεγαλεπήβολο, στα λόγια, σχέδιο.

Πέρασε ήδη ένας χρόνος και μετά την απομάκρυνση της Δραματικής Σχολής, ο χώρος της ΒΙΟΧΡΩΜ εξακολουθεί να λειτουργεί ως σκουπιδότοπος, αποθήκη μηχανημάτων, τροχοφόρων και υλικών.

Αποδεικνύεται περίτρανα ότι δεν υπήρχε κανένα έτοιμο σχέδιο αξιοποίησης του χώρου και ότι τα όσα έλεγε προεκλογικά ο κ. Μίχος ήταν μεγάλα λόγια που απείχαν πολύ απ’ την αλήθεια.

Αγία Βαρβάρα – ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ

Did you like this? Share it:

© 2020 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!