» Πότε οι προσωρινοί πίνακες για την εξυπηρέτηση του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι”

Πότε οι προσωρινοί πίνακες για την εξυπηρέτηση του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι”

Προς τα τέλη του 2020 (Νοέμβριο, Δεκέμβριο) αναμένεται, σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα, οι προσωρινοί πίνακες για την προκήρυξη 4Κ/2020, δηλαδή, τις (2.909) θέσεις τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε Ο.Τ.Α. α΄ βαθμού της Χώρας (για την εξυπηρέτηση του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι”).

Αυτό αναφέρουν πληροφορίες της aftodioikisi.gr από το ΑΣΕΠ, διαψεύδοντας σχετικά δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που υποστήριζαν ότι θα ανακοινωθούν εντός ολίγων ημερών!!!!

Στην κατηγορηματική διάψευση των συγκεκριμένων δημοσιευμάτων προχώρησε με ανακοίνωση του και το Πανελλήνιο Συντονιστικό Όργανο (ΠΣΟ) των εργαζομένων στο Πρόγραμμα. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΠΣΟ «σχετικά με δημοσιεύματα που αναρτήθηκαν στο fb για το Βοήθεια στο Σπίτι , τα οποία κάνουν αναφορά για έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων εντός ολίγων ωρών σας ενημερώνουμε ότι είναι ψευδή μετά και από επιβεβαίωση του ΑΣΕΠ. Καλό θα είναι λοιπόν να φιλτράρουμε δημοσιεύσεις τέτοιου τύπου πριν τις αναδημοσιεύουμε γιατί το μόνο που καταφέρνουμε είναι να δημιουργούμε σύγχυση και αναστάτωση. Εξάλλου διαβάζοντας κανείς το εν λόγω δημοσίευμα εύκολα καταλαβαίνει ότι έχει ανακρίβειες αφού σε πολλά σημεία που αναφέρεται έχουν ήδη γίνει. Σύμφωνα λοιπόν με τον ΑΣΕΠ η μόνη επίσημη ενημέρωση που μπορεί κάποιος να αντλήσει είναι μόνο από την ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ», καταλήγει το Πανελλήνιο Συντονιστικό Όργανο των εργαζομένων στο Πρόγραμμα.

Did you like this? Share it:

© 2020 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!