» Το Άλσος Δόξης χρειάζεται συνεχή καθαριότητα και επισκευή ενός σημείου της περίφραξής του…

Το Άλσος Δόξης χρειάζεται συνεχή καθαριότητα και επισκευή ενός σημείου της περίφραξής του…

Το ‘Αλσος Δόξης είναι η λωρίδα πράσινου, που επεκτείνεται από το Α΄ Δημοτικό έως το βουνό και ένα μαντρότοιχος δεκαετιών χωρίζει την πόλη μας από το Δρομοκαΐτειο Νοσοκομείο.

Σε αυτό υπάρχουν δεκάδες πεύκα και ο Δήμος εδώ και χρόνια έχει κατασκευάσει χώρους για ψυχαγωγία, διασκέδαση και παιχνίδι.

Υπάρχει και παιδική χαρά, η οποία σημειώνουμε πως δεν είναι περιφραγμένη, αγνοούμε εάν είναι πιστοποιημένη, όπως ορίζει ο νόμος και γενικά τον χώρο επισκέπτονται καθημερινά δεκάδες συμπολίτες μας.

Με την πάροδο του χρόνου, τις βροχές και τους σεισμούς, ένα μέρος του μαντρότοιχου έχει πέσει και αντικαταστήθηκε με απλό συρματόπλεγμα.

Σε κάποιο σημείο, κοντά στην παιδική Χαρά το συρματόπλεγμα αυτό έχει υποχωρήσει και είναι επικίνδυνο για κάποιο παιδί ή μεγαλύτερο άτομο, από απροσεξία να βρεθεί στο κενό και εντός του Δρομοκαΐτειου.

Από το σημείο εκείνο επίσης είναι εύκολο κάποιος από το χώρο του Νοσοκομείου να βρεθεί στο Άλσος.

Το ωραιότατο Άλσος όμως χρειάζεται συνεχές και καλό καθάρισμα και απομάκρυνση των εύφλεκτων κλαδιών και πευκοβελόνων, που όπως είναι φυσικό κυριαρχούν σε αυτό…

Did you like this? Share it:

© 2020 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!