» Περίπου 70 εργαζόμενοι στο Δήμο μας, μέσα στον Αύγουστο, από τον ΟΑΕΔ με οκτάμηνη σύμβαση εργασίας

Περίπου 70 εργαζόμενοι στο Δήμο μας, μέσα στον Αύγουστο, από τον ΟΑΕΔ με οκτάμηνη σύμβαση εργασίας

Εξηνταπέντε με εβδομήντα περίπου άτομα αναμένεται να αναλάβουν υπηρεσία στο Δήμο μας μέσα στον Αύγουστο, στα πλαίσια των κοινωφελών προγραμμάτων του ΟΑΕΔ, οκτάμηνης διάρκειας.

Ο Δήμος μας έχει ζητήσει 74 άτομα διαφόρων ειδικοτήτων όπως μάγειρες για Παιδικούς Σταθμούς, άλλους εργαζόμενους σε αυτούς, για τεχνικές εργασίες, στην υπηρεσία Καθαριότητας, στην υπηρεσία Κήπων, καθώς επίσης και διοικητικούς.

Η απόκλιση που υπάρχει μεταξύ 74 και 65, είναι συνηθισμένη.

Αύριο Δευτέρα 3 Αυγούστου πρόκειται να ανακοινωθούν από τον ΟΑΕΔ, οι τελικές καταστάσεις των επιτυχόντων και θα ενημερωθούν ενδιαφερόμενοι και Δήμοι.

Προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά οι επιτυχόντες προβλέπεται να πιάσουν δουλειά στο Δήμο, εντός ολίγων ημερών.

Η ενίσχυση του δήμου μας, με αυτούς τους εργαζόμενους θα διευκολύνει το έργο του σε πολλούς τομείς και θα δώσει ανάσες στους ήδη εργαζόμενους που το τελευταίο διάστημα σε ορισμένες υπηρεσίες “τα έχουν δώσει όλα”.

Παρακάτω δημοσιεύουμε τον πίνακα με τις ειδικότητες και τον αριθμό εργαζομένων που έχουν εγκριθεί για το Δήμο μας:

Did you like this? Share it:

© 2020 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!