» Γιατί δεν προχωρά το έργο στα οικόπεδα στην Π. Π. Γερμανού, απέναντι από το “ΛΙΘΟ”;

Γιατί δεν προχωρά το έργο στα οικόπεδα στην Π. Π. Γερμανού, απέναντι από το “ΛΙΘΟ”;

Στις 25 Ιουλίου 2019, η εφημερίδα μας δημοσίευσε ένα δελτίο τύπου του Δήμου, που αφορούσε την έναρξη των εργασιών στα οικόπεδα απέναντι από την Πλατεία με το αναψυκτήριο “Ο ΛΙΘΟΣ”, επί της Π. Π. Γερμανού.

Τα έργα ξεκίνησαν, ομαλοποιήθηκε ο χώρος, απομακρύνθηκαν παλιά οχήματα που ήταν παρατημένα σε αυτά, έπεσαν μπετά και οι εργασίες προχωρούσαν.

Το έργο επισκέφτηκε μάλιστα και ο νεοεκλεγμένος τότε δήμαρχος κ. Μίχος, όπου συναντήθηκε με τους αρμόδιους της κατασκευαστικής Εταιρείας, παρουσία στελεχών της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας και οι εργασίες προχωρούσαν έως τον Δεκέμβρη του 2019.

Παρακάτω αναδημοσιεύουμε εκείνο το Δελτίο τύπου του Δήμου, ρωτώντας:

“Ένα χρόνο μετά, γιατί δεν προχωρούν τα έργα από τον περασμένο Δεκέμβριο, τα οποία έπρεπε να είχαν ολοκληρωθεί και γιατί είναι πεταμένη η πινακίδα του έργου σε μια γωνιά ανάμεσα σε μπάζα.

Τι συμβαίνει και το έργο έχει κολλήσει και δεν ολοκληρώνεται, τη στιγμή μάλιστα που ο δήμος δαπάνησε περί τις 10.000 ευρώ, για τα γνωστά γκράφιτις στους τοίχους ακινήτων που συνορεύουν με τα οικόπεδα”;

Υπάρχει κάποια νέα συμφωνία του εργολάβου με την Περιφέρεια, η οποία επί Δούρου ενέκρινε και αποφάσισε τη χρηματοδότηση του έργου;

Ο Δήμος είναι γνώστης των λόγων που έχει σταματήσει το έργο, το οποίο ξεκίνησε από την προηγούμενη Διοίκηση και έπρεπε ήδη να είχε παραδοθεί για χρήση;

……………………………….

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ξεκίνησαν οι εργασίες ανάπλασης για πράσινο και αναψυχή
στα Ο.Τ 668 και 669

Ο Δήμος μας από τον Νοέμβριο του 2013 όπως είναι γνωστό απέκτησε απέναντι από την πλατεία Ελευθερίας 2 οικόπεδα συνολικής έκτασης 1.445 τ.μ.

Στόχος της αγοράς τους ήταν να μην οικοδομηθούν και τσιμεντοποιηθεί η περιοχή αλλά να διασωθούν και να αποτελέσουν πνεύμονα πρασίνου και αναψυχής για τους κατοίκους.

Η μελέτη διαμόρφωσης των χώρων τους στοχεύει στη δημιουργία ενός ευχάριστου, φιλικού και ανθρώπινου περιβάλλοντος με πολύ πράσινο αλλά και με δυνατότητες αναψυχής και ήπιας άθλησης.

Στο χώρο θα τοποθετηθούν υπαίθρια όργανα γυμναστικής λειτουργικά, εργονομικά ασφαλή και αισθητικά άρτια.

Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στην δυνατότητα πρόσβασης ατόμων με μειωμένη κινητικότητα με ειδικές ράμπες και επίπεδα κατάλληλης κλίσης.

Οι εργασίες ήδη ξεκίνησαν.

Από το Γραφείο Τύπου – 25 Ιουλίου 2019 

Did you like this? Share it:

© 2020 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!