Συνεχίζει στο τιμόνι των Ακαδημιών της ΑΠΕ, ο Νίκος Νταλαμπίρας


Η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα ανακοίνωσε την ανανέωση συνεργασίας της με τον κ. Νίκο Νταλαμπίρα, ο οποίος συνεχίζει το σημαντικό έργο του στις ακαδημίες της ομάδας ως Αθλητικός και Τεχνικός Διευθυντής Υποδομών και Αναπτυξιακής Ηλικίας.

Ο Νίκος Νταλαμπίρας, έχοντας να επιδείξει σημαντικό προπονητικό έργο σε αυτό τον εξειδικευμένο τομέα των μικρών ηλικιών και των τμημάτων υποδομών, ανέλαβε την Διεύθυνση στις ακαδημίες της Αγίας Ελεούσας το 2018.

Άρτια καταρτισμένος ακαδημαϊκά, ως Πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμοὐ με ειδικότητα στην Προπονητική – Ποδοσφαίριση, από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (Κομοτηνής), ο Νίκος Νταλαμπίρας αυτά τα δύο (2) έτη που συνεργάζεται με τον σύλλογο, έχει συμβάλλει καταλυτικά στο να αλλάξουν οργάνωση, δομή, αλλά και να μπουν στέρεες βάσεις στις ακαδημίες της ΑΠΕ. Σε έναν τομέα δηλαδή, όπου «σμιλεύεται» το μέλλον του ερασιτεχνικού αθλητισμού και κατ’ επέκταση, η επόμενη μέρα της ΑΠΕ και της πόλης.

Η διοίκηση της Αγίας Ελεούσας, δίνει ιδιαίτερο βάρος στην λειτουργία και ανάπτυξη των ακαδημιών της, θέλοντας να τονώσει περαιτέρω στην σχέση της με την τοπική κοινωνία και τις νέες ηλικίες, καθώς ως ερασιτεχνικό σωματείο, στηρίζει με κάθε τρόπο τον μαζικό αθλητισμό.

Σε αυτό το πλαίσιο, το ΔΣ έκρινε ότι η ανανέωση της συνεργασίας με το Νίκο Νταλαμπίρα αποτελεί την ενδεικτική επιλογή, προκειμένου αυτό το αναπτυξιακό «έργο» να συνεχιστεί με συνέπεια και σταθερότητα.

Στη φωτογραφία μας, από αριστερά, ο Νίκος Νταλαμπίρας με τον Πρόεδρο της Αγίας Ελεούσας, Κώστα Βόσσο.